2777
2789
عنوان

یه سوال راجع ب یارانه و کالا برگ

2264 بازدید | 31 پست

خانما چند ماه پیش من از یارانم خرید کالابرگ کردم 

دگ از اونموقع یارانه ب حسابمون نمیاد 

فقط میتونم کالا برگ بخرم میره تو اون حساب 

نمیخام اینجوری باشه چیکار کنم؟ 

زنگ زدم ب پیگیری یارانه جواب درستی دریافت نکردم 

اعصابم خورده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کنم الان 

کاری نمیتونز بکنی قانونش اینه

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

خوب گفتن هرکی میخوادکدملی سرپرستوبه فلان شماره بفرسته شماخودت انتخاب کردی فکرنکنم درست شه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تف تو شرفشون😭😭😭

کالا برگ چجوریه؟

از فروشگاه خاصی باید خرید کرد؟

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

خوب گفتن هرکی میخوادکدملی سرپرستوبه فلان شماره بفرسته شماخودت انتخاب کردی فکرنکنم درست شه

ما رفتیم کوروش گفتیم این داستان چجوریه ک از یارانه میشه اینجوری خرید کرد گفت فلان چیزارو میتونی بخری با تخفیف...

خر شدم خریدم دگ چیزی ارسال نکردیم