2777
2789
عنوان

تجربه من از سفت شدن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 22935 بازدید | 34 پست
اره منم فکر میکردم فقط این دو تا عامل باعثشه ولی تغذیه خوب هم تاثیر داشته من تازه متوجه شدم همین آجی ...

شما که مدت زیادی بدنسازی کار کردی سایز ب ا س ن رو میشه افزایش داد که واقعا تغییر چشمگیر باشه نه در حد چند سانت، من یه مدت رفتم تاثیر زیادی نداشت احتمال دادم مربی خوبی نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که مدت زیادی بدنسازی کار کردی سایز ب ا س ن رو میشه افزایش داد که واقعا تغییر چشمگیر باشه نه در ح ...

راستش ب ا سن خودم برجسته رو به بالا بود از اول قبل از ورزش ولی باشگاه رفتم برجسته تر شد ، ب ا سن تاثیر داره یکی از دوستام فلت بود باهام یه مدت ۳ ماه اومد یکم تغییر کرده بود

اسکوات خیلی تاثیر داره با وزنه با روش های مختلف یعنی هر ماه یک مدلش رو بری 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
اره متاسفانه🥺 منم پولدار نیستم ولی اندازه ۳۰۰ تومن میخرم تو یک ماه میخورم ولی لعنتی خیلی خوبه انرژ ...

چاق کننده نیست ؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
چاق کننده نیست ؟

اگه ثبل از وعده غذایی بخورید اشتهاتون کم میشه لاغر هممیشید ولی اگه بعد از وعده غذایی بخوری یله چاق کنندست

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....