چرا با بدن سازی اوکی نشد؟ آخه اگر ماهیچه سینه رو تقویت کنی خودش بالا کشیده میشه خوش فرم تر میشه برای ...
سینه خانوما ماهیچه نداره فقط چربیه
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
سینه بله بافتش چربیه عضله زیر سینه ماهیچه هست که میشه اونو تقویت کرد تا بافت سینه رو بالاتر نگه داره هر باشگاهی هم بری ورزش مخصوص دارن تو نت هم سرچ کنید هست
منظورم از دو مشت پر نبود مثلا روزی ۱۸ تا از هر کدوم بادام هندی ، بادام گردو فندق پسته ....من با این ...
روزی ۱۸تا از هرکدوم میخوری عزیزم یا کلا ۱۸تا؟
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
اره منم فکر میکردم فقط این دو تا عامل باعثشه ولی تغذیه خوب هم تاثیر داشته من تازه متوجه شدم همین آجیل یا هر شب یه لیوان شیر هفته ای دو سه تا تیکه فیله مرغ اینا پروتئین های مفیده که رو بافت سینه تاثیر داره ماهی دو لیولن هم رازیانه دم کرده
وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....