2777
2789

دلیل سقط هاتونو میدونید ؟ازمایش و سونو دادین ؟ بستگی ب مشکلت داره من دکترم فرستاد پیشه اورولوژیست اونم گفت برید ابن سینا چوک فقط اونجارو قبول داره بستگی ب دکترت داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل سقط هاتونو میدونید ؟ازمایش و سونو دادین ؟ بستگی ب مشکلت داره من دکترم فرستاد پیشه اورولوژیست او ...

نه هنوز. رفتم دکتر فروتن تهران ولی جواب ازمایشامو نشونش ندادم. نمی خوام دیگه برم اونجا هم علافیش زیاده و نه آن چنان وقت می ذاره. می خوام قم یه دکتر خوب پیدا کنم

اخه وقتی نمیدونی مشکل از چیه اول باید بری پیش ی دکتر زنان خوب که ازمایش و سونو برات نویسه اگر همه چیز خوب بود اونا خودشون میفرستن پیشه اورو لوژیست و دیگه ایشالا ب اون جاها نرسه

اخه وقتی نمیدونی مشکل از چیه اول باید بری پیش ی دکتر زنان خوب که ازمایش و سونو برات نویسه اگر همه چی ...

همسرم مشکل ندارن. می گم که دکتر فروتن کلی آزمایش نوشته برا خودم و همسرم و همه رو دادم. فقط می خوام کسی باشه ادامه درمانم رو برم اونجا. آزمایشات رو نشون بدم و آزمایش جدید لازم بود بدم و ...

من کلا دوبار پیش دکتر صدرایی رفتم خوب وقت میزارن برای بیمار راضی بودم انشاءالله نتیجه خوبی بگیرید 

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 
قم هستن؟

بله عزیزم تونت سرچ کن آزاده صدرایی برات میاره 

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن