دلیل سقط هاتونو میدونید ؟ازمایش و سونو دادین ؟ بستگی ب مشکلت داره من دکترم فرستاد پیشه اورولوژیست اونم گفت برید ابن سینا چوک فقط اونجارو قبول داره بستگی ب دکترت داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دلیل سقط هاتونو میدونید ؟ازمایش و سونو دادین ؟ بستگی ب مشکلت داره من دکترم فرستاد پیشه اورولوژیست او ...
نه هنوز. رفتم دکتر فروتن تهران ولی جواب ازمایشامو نشونش ندادم. نمی خوام دیگه برم اونجا هم علافیش زیاده و نه آن چنان وقت می ذاره. می خوام قم یه دکتر خوب پیدا کنم
اخه وقتی نمیدونی مشکل از چیه اول باید بری پیش ی دکتر زنان خوب که ازمایش و سونو برات نویسه اگر همه چیز خوب بود اونا خودشون میفرستن پیشه اورو لوژیست و دیگه ایشالا ب اون جاها نرسه
اخه وقتی نمیدونی مشکل از چیه اول باید بری پیش ی دکتر زنان خوب که ازمایش و سونو برات نویسه اگر همه چی ...
همسرم مشکل ندارن. می گم که دکتر فروتن کلی آزمایش نوشته برا خودم و همسرم و همه رو دادم. فقط می خوام کسی باشه ادامه درمانم رو برم اونجا. آزمایشات رو نشون بدم و آزمایش جدید لازم بود بدم و ...
من کلا دوبار پیش دکتر صدرایی رفتم خوب وقت میزارن برای بیمار راضی بودم انشاءالله نتیجه خوبی بگیرید
برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن
برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن