2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون اومدی عزیزم. مادرتون مشکلشون چی بود دقیقا. و اینکه چند وقت پیش رفتند؟بله همونه

سینه سمت راستش تقریبا زیربغل درد داشت رفت اونجا بعد کلی آزمایش پایان فهمیدن توده داره نمونه برداری کرد گفتن خوش خیمه و اگه بازم درد داشت بره جراحی دوباره بعد یه مدت دردش شروع شد رفت گفتن سایز توده بزرگ شده خرداد ماه جراحی کرد و جواب پاتولوژی اومد و گفتن خوش خیمه و مشکلی ندارن

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

خوب خداراشکر. میتونم یک سوالی بگم از مادر بپرسید.

بپرس عزیزم...مامانم الان نیستن رفتن شهرستان اگه بتونم جواب میدم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بپرس عزیزم...مامانم الان نیستن رفتن شهرستان اگه بتونم جواب میدم

ممنون فقط خواستم بدونم اونجا برم کار سونو و کار مامو گرافی و نمونه گرفتن و خانم انجام میده یا آقا؟؟خیلی ممنون میشم اگه پرسیدید جوابشو بهم بگید عزیزم

برو کلینیک دکتر شیرین  معاینه بشی  جای معتبر برو

ممنون عزیزم. این کلینیک که میگید برای درمان بیماران سرطانی هست؟من مدارکم آماده هست. مامو گرافی و سونو. گفتن برم پیش دکتر برای جراحی. ولی میخوام از شهرستان بیام تهران. این کلینیک پستان ممکنه مجدد بخواد سونو انجام بده . اونوقت گفتم بدونم خانم انجام میده یا آقا. و اینکه اگه دکتر خوب واسه سرطان سینه تو تهران میشناسید معرفی میکنید بهم. ممنون 

سینه سمت راستش تقریبا زیربغل درد داشت رفت اونجا بعد کلی آزمایش پایان فهمیدن توده داره نمونه برداری ک ...

خدای من منم یه مدته زیر بغل سمت راستم به سمت سینه دقیقا احساس درد و تورم دارم  توده ای حس نمی‌کنم خودم

ولی دستم که میزنم درد میکنه اون قسمت

ممکنه مشکلی باشه؟ 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

خدای من منم یه مدته زیر بغل سمت راستم به سمت سینه دقیقا احساس درد و تورم دارم  توده ای حس نمی‌ک ...

ببرین یه دکترببینه