2777
2789
ممنون فقط خواستم بدونم اونجا برم کار سونو و کار مامو گرافی و نمونه گرفتن و خانم انجام میده یا آقا؟؟خ ...

اونجا همه دکترا خانوم آقا اصلا نداره هستن باز میپرسم جواب میدم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما زود برید دکتر

آخه مثلا میدونید ی مدت تورم داره باز تورم میره باز یه مدت تورم و رد برمیگرده یعنی ممکنه توده ای باشه؟

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

آخه مثلا میدونید ی مدت تورم داره باز تورم میره باز یه مدت تورم و رد برمیگرده یعنی ممکنه توده ای باشه ...

من خودم هیچ دردی تداشتم. حتی توده ای حس نمیکردم. اما واسه چکاپ رفتم. و متاسفانه پره توده هست و گفتن باید برم نمونه که ببینم سرطان خوش خیم هست یا بدخیم

من خودم هیچ دردی تداشتم. حتی توده ای حس نمیکردم. اما واسه چکاپ رفتم. و متاسفانه پره توده هست و گفتن ...

پس باید پیگیر باشم چون ممکنه خاموش هم باشه 

ایشالله که برا شما هم خوش خیم هست عزیزم

با خبر خوب برمیگردی 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

پس باید پیگیر باشم چون ممکنه خاموش هم باشه  ایشالله که برا شما هم خوش خیم هست عزیزم با خبر خو ...

ممنون عزیزم ان شاالله. در هر حال شما هم برو چک کن. ان شاالله که مشکلی نداری

ممنون عزیزم ان شاالله. در هر حال شما هم برو چک کن. ان شاالله که مشکلی نداری

نشالله 

آره حتما میرم

ممنون عزیزم. این کلینیک که میگید برای درمان بیماران سرطانی هست؟من مدارکم آماده هست. مامو گرافی و سون ...

سلام عزیز خدا سلامتی بده 

دکتر آنکولوژیست مادرم دکتر فرداد الان کلینیک سرطان روشنا هستن

جراح دکتر نفیسی بیمارستان رسول اکرم 

سلام عزیز خدا سلامتی بده  دکتر آنکولوژیست مادرم دکتر فرداد الان کلینیک سرطان روشنا هستن جراح ...

ممنون عزیزم

پس اول رفتید پیش دکتر فرداد بعد از تشخیص ایشون دکتر نفیسی عمل کردن؟؟اونوقت توده خوش خیم بود؟قبل عمل نمونه برداری کردن؟

سلام خوبید جواب نمونه برداری تو مرکز معتمد مامانتون داد چند روزه طول کشید جوابش بیاد

سلام دقیق یادم نیست اما فکر کنم ده روز اینا

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

سلام دقیق یادم نیست اما فکر کنم ده روز اینا

برای من یک هفته شده همش میترسم میگم حتما بدخیم که دیر جواب داده

اخه پرسیدم گفت بین ۲ تا یک هفته بستگی به نمونه داره گفتم حتما خوش خیما ۲ روزس اونا بیشتر ازمایش انجام میدن طولانی تر میشه

همون نمونه هم  همون ازمایشگاه  جهاددانشگاهی انجام دادن مادرتون؟

ممنونم ازتون

برای من یک هفته شده همش میترسم میگم حتما بدخیم که دیر جواب دادهاخه پرسیدم گفت بین ۲ تا یک هفته بستگی ...

بله نگران نباش انشاالله که مشکلی نیست 

همسرمم آپاندیسش ترکیده بود توشکمش عفونت شکمو برداشته بود بعد عمل آپاندیس رو فرستادن پاتولوژی اونم ده روز طول کشید اما خدارو شکر مشکلی نبود