2777
2789

امسال از مهر پسرم باید بره پیش ۱ ، من تابستون گذاشتمش مهدکودک زبان ، یعنی تمام کارهای مهد اما به زبان انگلیسی ، البته بازم چون خودم مهد کار کردم میدونم همه کارهای مهد انجام نمیشه مثل قیچی کردن و بازی با وسایل بازی بزرگ و … 

اما از طرفی میگم‌گوشش داره آشنا میشه و برای آینده اش خوبه . 

حالا به نظر شما بزارمش مهدکودک فارسی زبان یا همینو ادامه بدم ؟؟ 

برای پیش دبستانی میخوام بزارم مدرسه بره تا با محیط مدرسه آشنا بشه و اگر توانشو داشت زبان ترمیم بره 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجایی تهران  منم می‌خوام مهد زبان بفرستم گفته ۸ تومن

من کرج هستم ، اگر بخواد از شنبه تا چهارشنبه بره ماهی ۲ تومن ، اما حق انتخاب هم دارم که دوروز در هفته یا سه روز در هفته بزارم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
کجایی تهران  منم می‌خوام مهد زبان بفرستم گفته ۸ تومن

به نظرت همین مهد زبان بفرستمش ؟؟؟

پسر من ميره مهد از سه سال امسالم گفتم همونجا بمونه برا پيش يك سال بعد بره مدرسه با محيطش اشنا بشه 

زبانسم بازي محوره دو روز تو هفته يك ساعت ميره 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من کرج هستم ، اگر بخواد از شنبه تا چهارشنبه بره ماهی ۲ تومن ، اما حق انتخاب هم دارم که دوروز در هفته ...

واقعا بعد کلا انگلیسی حرف میزنن؟ خیلی خوبه پس 

بفرست یه سری کارها هم خونه انجام بده 

این بستگی ب علاقه و استعداد بچه هم داره که چقدر یاد بگیره از اون محیط

دخترم هرچی سی دی میزاشتم انگلیسی اصلا چیزی توجه نکرد،ولی پسرم خودش علاقه و استعداد داره ،مجبورم بفرستم ک یاد بگیره 

نمی‌دونم ارزش داره ۸ بدم بفرستم  مهد معمولی دولتی هم پیدا کردم ۴ تومن ، نظرت چیه

منظورت سالی ۸ یا ماهی ؟؟؟ 

ببین من همش میگم سرمایه گزاری داریم میکنیم واقعا هم معلوم نیست جواب بده یا نه ؟ در واقع داریم برای ساختن آینده بهتر براشون تلاش میکنیم ، خدا کنه خودشون آنقدر جنم داشته باشن و بتونن این راه ادامه بدن و به جایی برسن 

نمیشه از الان گفت ارزش داره یا نه 

واقعا بعد کلا انگلیسی حرف میزنن؟ خیلی خوبه پس  بفرست یه سری کارها هم خونه انجام بده  این ...

اره پسر منم علاقه داره 

اینجا هم دوست داره 

من خودم ارشد زبان انگلیسی دارم ،اما پسرم الانچهار سال و نیم داره ،نه خودم تمایلی دارم زبان یادش بدم،نه کلاس میزارمش ،با اونکه استعداد هم داره،چون اتفاقی اگه کارتون انگلیسی ببینه راحت سه چهار تا کلمه رو بعدش تکرار می‌کنه و معنیشو میگه،اما چون از این سن هیچ سودی براش نداره،میزارم بزرگتر که شد اگه خودش دوست داشت کلاس زبان میفرستم