2777
2789

خدایااااا کلی کار نکرده دارم.

واقعا هم از لحاظ روحی آمادگی ندارم چون دوتا کار توی تابستون قرار بود انجام بدم و هیچ کدوم نشد.

یکی میخاستم انتقالی بگیرم که موافقت نشد و حالمو به شدت بد کرد.

یکی عمل لاپاراسکوپی میخاستم تو تابستون انجام بشه ولی دکتر آبان بهم نوبت داد.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

منی ک مد تموم شده ولی دانشگاه شروع میشه  

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اعصابممم خیلی خورده...

از پاییز متنفرم...

آلرژی بدی میاد سراغم...

بعدشم صبح و ظهر ها باید برم خواهرامو برسونم و بیارم و براشون تغذیه و اینا بزارم و به کارا خودم برسم و...

تو درسا بهشون کمک کنم...

اعصابم خیلی خوردههه...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی ک مد تموم شده ولی دانشگاه شروع میشه    

منی که مدرسه و دانشگاه و فوق لیسانس و همه تموم شده و باز به مدرسه برگشتم😭

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

اوه شعتتتت

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اعصابممم خیلی خورده... از پاییز متنفرم... آلرژی بدی میاد سراغم... بعدشم صبح و ظهر ها باید برم خوا ...

میگم فردا نوبت میکروبلیدینگ دارم.

به نظرت انجام بدم یا لیفت کنم؟

من وقتی یادم میاد باید برم کارای تغییر رشتم انجام بدم وسط اون شلوغیییییییی غمم میگیره کاش اون روز اسکیپ میشدددددد دلم میخاد ترک تحصیل کنم🤣🤦🏻‍♀️ یعنی فقط میگم کاش همون‌طور ک مشاور گفت نیاز ب انصراف از رشته قبلیم نباشه ک این یکیو دیگگگگ اصلا نیستم و اگه باشه حاضرم ب یکی پول بدم بره بجام انجام بده ولی خودم نه😂😂

میگم فردا نوبت میکروبلیدینگ دارم. به نظرت انجام بدم یا لیفت کنم؟

اگه ابروهای کم و یا ریزش مرتب و اینا داری برو میکرو اگ ابروهات پر پ خوبن لیفت کن...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
دیدی از تو بدترم هست😪

اره ناموسا خدایی هیچوقت ب معلم شدن فک نکردم ول خب ع دانش آموز بودن بهتره🤣

من وقتی یادم میاد باید برم کارای تغییر رشتم انجام بدم وسط اون شلوغیییییییی غمم میگیره کاش اون روز اس ...

تغییر از چی به چی؟

وای🤣🤣🤣🤣 

دقیقا آخرین روز داشتیم از مدرسه برمیگشتیم سرایدار مدرسمون  بهمون می‌گفت برید معلم شین دوبارع بیاین اینجا😂

گفتم عمراااااااااا دیگ بای بای ما رفتیممممممم💃🏻💃🏻💃🏻

اگه ابروهای کم و یا ریزش مرتب و اینا داری برو میکرو اگ ابروهات پر پ خوبن لیفت کن...

ابروهام کمرنگه، مخصوصا تاجش. هزار بار تصمیم گرفتم انجام بدم و منصرف شدم. میترسم بازم فردا منصرف شم.

اره ناموسا خدایی هیچوقت ب معلم شدن فک نکردم ول خب ع دانش آموز بودن بهتره🤣

نه بهتر نیست