2777
2789

دخترا توي نت خوندم پدر ٦ ماه قبل از اقدام نبايد مشروبات الكلي مصرف كنه وگرنه باعث نارساني قلبي،نقص مادرزادي،اوتيسم،اسكيزوفرني و … ميشه😔

اين ماه هم امپول hcg زدم و اقدام داشتيم

خيلي ميترسم

هيچكدوم از دكترا هم چيزي به من نگفته بودن

چيكار كنم؟

نت و جدی نگیر 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نت خیلی بزرگش میکنه خیلی جدی نگیر

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

منم شنیدم ولی ی همسایه داشتیم معمولا میخورد دوتا بچه هم داره.

3_ یاعلی بن ابی طالب اومدم در خونت التماست کردم گفتن برو در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد ازکرم گدا را یا اباعبدالله اومدم در خونت قسمت دادم به علی اصغر گفتم انتقالیم درست کن گفتم غریبم فقیرم بدبختم توکمکم کن یا ابوفاضل اومدم درخونت گفتم ..گفتن ام البنین مرده زنده میکنه نذر دادم قسم دادم گفتم ابوالفضل نا امیدت نمیکنه پس چی شد؟؟؟ دیدین ک چی ب روزم اومد تو کربلا گفتم عیب نداره درعوض دست خالی ردم نمیکنن چرا رد درخواست شدم؟ چرا کمکم نمیکنید؟خدایا مگه من بنده ت نیستم؟ چرا انقدر ظلم بهم میشه؟/////2_خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... 1_یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

دیگه نمیشه کاری کرد استرس نگیرید ان شاءالله اگر نطفه تشکیل شده چیزیش نمیشه بسپارید ب خدا

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من‌بشدتتت زیاد مذهبیم همسرم نه 

و همیشهههه مصرف میکنه اوایل خیلی مخالف بودم دیدم اصن هیچکاری نمیتونم بکنم برا ترک دادنش کاری بهش ندارم بچه اولمم خدارشکر سالمه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

عزیزم همیشه اینجوری نمیشه دست خداست به خودت استرس نده،،،،من شوهر خودم اصلا لب نمیزنه اما دو تا از دوستامون هستن شوهراشون دائم الخمرن اصلا یکیشون بچه دار شده و سالمم هست اون یکی هم هم خودش هم شوهرش مشکل داشتن و ای وی اف انجام دادن و الان بارداره ولی قبلشم شوهرش مشروب میخورد و بچه هم سالمه تا الان

نه بابا هیچی نمیشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.