2777
2789
روغن خراطین بمال به مدت سه ماه هرشب نه فقط سینه لب و گونه و هر جایی از بدن که احساس میکنی لاغر هست ...

من ۵ ماه مالیدم .هیچی نشد .تورم موقتی و بعد از چند ساعت از بین میرفت .

من ۴۰ سالمه .امکان رشد متوقف شده ؟

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
من عمرا بخاطر همسرم تغییر ی تو خودم ایجاد کنم،مردی ک بخاطر سایز و اندام بخواد ولم کنه رو خودم مینداز ...

بله

من توی همین سایت هر چی خیانت خوندم استارترش عکس خودش و گذاشته بالاتفاق همشون خانمای خوشگل و خوش اندام بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ضمن مردی که به خاطر سینه خانمش خیانت کنه به درد ازدواج نمیخورده اشتباه انتخاب کردید حتما آنقدر د ...

دقیقا

خیلی از آقایون حاضر نیستن خودشونو تغییر بدن برای خانومشون باشکم گنده و پشمالو از خانومشون توقع همه چی هم دارن انسان رد چه زن شریک زندگی اش رو هرطوری که هست همونطور دوس داره

زندگی انقد بالا و پایین داره که اگه کسی فقط برای سایز ادم رو بخواد اصلا قابل اعتماد نیست شاید یه خانوم سرطان سینه گرفت یا یه مشکل دیگه براش پیش اومد باید همسرش همیشه در هر حالت کنارش باشه نه فقط به فکر لذتش باشه

همسرم هیکلم رو خیلی دوس داره و میگه س  ....هستی ولی خودم لاغرتر دوس دارم و میخوام لاغر کنم راستش چون خودم وزن الانم رو دوس ندارم دلم میخواد مثه قبل ازدواجم بشم

من عمرا بخاطر همسرم تغییر ی تو خودم ایجاد کنم،مردی ک بخاطر سایز و اندام بخواد ولم کنه رو خودم مینداز ...

همین موردی ک تودیدی منم دیدم وشنیدم زنه اززیبایی چیزی کم نداشت ولی سگ اخلاق بود 

دقیقا خیلی از آقایون حاضر نیستن خودشونو تغییر بدن برای خانومشون باشکم گنده و پشمالو از خانومشون توق ...

عزیزم ورزش کن تناسب اندام پیدا کنی به خاطر سلامتی خودت و عشق خودت حتما الانم خوبی

حتما میتونی

همین موردی ک تودیدی منم دیدم وشنیدم زنه اززیبایی چیزی کم نداشت ولی سگ اخلاق بود 

اتفاقا این ک من میگم خوش اخلاق بود،چنان صدای دلنشینی داره دختره ک حد نداره،همیشه ب خودش میرسید،موهاشو درس میکرد آرایش میکرد هر بار ی لباس میپوشید،حتی کرم بدن میزد با وجود اینکه بدنش ی لک یا سیاهی نداشت،بدون اینا اصلا نمی‌رفت پیش همسرش،تهش چیشد ،دختره موند و ی دل شکسته

اتفاقا این ک من میگم خوش اخلاق بود،چنان صدای دلنشینی داره دختره ک حد نداره،همیشه ب خودش میرسید،موهاش ...

ما هم یه نمونه با چشم دیدیم که دختری به زیباییش ندیدم چشمای سبز و سفید و برف

سایز سینه اش نود بود جراحی کرد کوچیکش کرد چون شوهرش ۷۵ دوست داشت

آخرشم شوهره خیانت کرد طفلی چند سالی خونه مادرش هست نمیتونه طلاقش بگیره

اتفاقا این ک من میگم خوش اخلاق بود،چنان صدای دلنشینی داره دختره ک حد نداره،همیشه ب خودش میرسید،موهاش ...

ایراد از طرف مقابلش بوده ولی ما همه اش دنبال اینیم ببینیم خانوم چه مشکلی داشته ادم مریض و خائن قدر شناسی نمیدونه چیه فقط هوله هول

ایراد از طرف مقابلش بوده ولی ما همه اش دنبال اینیم ببینیم خانوم چه مشکلی داشته ادم مریض و خائن قدر ش ...

مگه با خراطی چقدر میشه تعییر ایجاد کرد؟

پدر خانم دربیاد یکسال ماساژ بده شاید یکم حجم بگیره اصلا ارزش نداره