یه درصد فک کن ارامش تااخر عمرتوزندگیت بمونه وقتی فقط بخوری بخابی وب خودت نرسی فقط ب خاطر این حرف که ...
کسی اینجا نگفته میخوره و میخوابه،من همیشه تو خونه ورزش میکنم و میرقصم،ولی صرفا بخاطر دل خودم ن همسرم!ورزش رو بخاطر سلامتیم انجام میدم چون خیلی برام مهم تره ،چون صرفا شما شوهرت باب میلت نبوده،خودتم میگی ک همش ازت میپرسه ک چطور شدم،چرا همون جور ک بوده دوسش نداشتی؟!شاید واقعا همسرت صرفا بخاطر حرف شما میره باشگاه!!شاید اصن دوست نداشته باشه،چون شما ی کار اشتباه انجام دادی دلیل نمیشه درس باشه،همسر من بیشتر از هزار بار بهم گفته اندام ورزشکاری دوست داری برم باشگاه،منم هربار گفتم همینجوری ک هستی رو بیشتر دوست دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از لهجه چاله میدونیت همه چیز پیداست برو خراطین تو بزن خیانت نبینی جملات منو هم تقلید نکن🤪
هم خراطینم به جاس هم ورزشم هم خورد وخوراکم تابسوزد چشمی که نمیتونه ببینه مگه چیزی ازم کم میشه با این رسیدگی ها اولین نفری که عشق میکنه خودمم چون خودمو زیبا میبینم وتویی که داری جزغاله میشی ازحسادت
این خانم فکر میکنه فقط خودش زنه متاسفانه فقر فرهنگی بیداد میکنه
من عمرا بخاطر همسرم تغییر ی تو خودم ایجاد کنم،مردی ک بخاطر سایز و اندام بخواد ولم کنه رو خودم میندازم دور،یکی و میشناسم بخدا از خوشگلی زبانزد همه،اینقد خوشگل و خوش اندام بود ک حد نداشت،شنیدم شوهرش بهش خیانت کرده اونم با ی زن لاغر و صاف و صوف،وقتی طرف ذهنش خیانت کار باشه هیچ جوره نمیشه جمعش کرد