2777
2789
یه درصد فک کن ارامش تااخر عمرتوزندگیت بمونه وقتی فقط بخوری بخابی وب خودت نرسی فقط ب خاطر این حرف که ...

کسی اینجا نگفته میخوره و می‌خوابه،من همیشه تو خونه ورزش میکنم و میرقصم،ولی صرفا بخاطر دل خودم ن همسرم!ورزش رو بخاطر سلامتیم انجام میدم چون خیلی برام مهم تره ،چون صرفا شما شوهرت باب میلت نبوده،خودتم میگی ک همش ازت می‌پرسه ک چطور شدم،چرا همون جور ک بوده دوسش نداشتی؟!شاید واقعا همسرت صرفا بخاطر حرف شما می‌ره باشگاه!!شاید اصن دوست نداشته باشه،چون شما ی کار اشتباه انجام دادی دلیل نمیشه درس باشه،همسر من بیشتر از هزار بار بهم گفته اندام ورزشکاری دوست داری برم باشگاه،منم هربار گفتم همینجوری ک هستی رو بیشتر دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی اینجا نگفته میخوره و می‌خوابه،من همیشه تو خونه ورزش میکنم و میرقصم،ولی صرفا بخاطر دل خودم ن همسر ...

این خانم فکر میکنه فقط خودش زنه

متاسفانه فقر فرهنگی بیداد میکنه

از لهجه چاله میدونیت همه چیز پیداست برو خراطین تو بزن خیانت نبینی جملات منو هم تقلید نکن🤪

هم خراطینم به جاس هم ورزشم هم خورد وخوراکم تابسوزد چشمی که نمیتونه ببینه مگه چیزی ازم کم میشه با این رسیدگی ها اولین نفری که عشق میکنه خودمم چون خودمو زیبا میبینم وتویی که داری جزغاله میشی ازحسادت

ایشون میگن خودت و باد کن مردهای ایرانی دوست دارن بابا یه شوهر دارن همون و نگه دارند به بقیه چیکار ...

مثل یه بنده خدایی رفته همه جارو توپ کرده بعد شوهرش از اولم بهش گفته لاغریتو دوس دارم. به منم میگفت مردا دوس دارن🙄

چه خوب😍 ممنون

خواهش میکنم

من ۱۵ سال ۶۰ تا ۶۱ کیلو بودم

ضعف عضلات پا داشتم

چون سه تا بچه دارم خیلی فعالیتم بالا بود

نصف بسته خوردم

تا ۶۵ کیلو شدم سریع قطع کردم

چون اصلا چاق دوست ندارم

همون ۶۵ استپ زدم پاهام یکم جون گرفت

سینه هم پر میشه و هم سفت 

امیدوارم کمکت کرده باشم

کسی اینجا نگفته میخوره و می‌خوابه،من همیشه تو خونه ورزش میکنم و میرقصم،ولی صرفا بخاطر دل خودم ن همسر ...

چ ربطی داره حتما شوهرتو  چیزای ک تومیخای روداره ولی برامن نداره مگه بده من ازشوهرم بخام ازغریبه ک نخاستم اگر توهم دلت میخاست بهش میگفتی حتما چیزی کم نداره ولی اگر بخای ودروغ بگی ک نمیخای اون دیگه بحثش جداس 

این خانم فکر میکنه فقط خودش زنه متاسفانه فقر فرهنگی بیداد میکنه

من عمرا بخاطر همسرم تغییر ی تو خودم ایجاد کنم،مردی ک بخاطر سایز و اندام بخواد ولم کنه رو خودم میندازم دور،یکی و میشناسم بخدا از خوشگلی زبانزد همه،اینقد خوشگل و خوش اندام بود ک حد نداشت،شنیدم شوهرش بهش خیانت کرده اونم با ی زن لاغر و صاف و صوف،وقتی طرف ذهنش خیانت کار باشه هیچ جوره نمیشه جمعش کرد

چ ربطی داره حتما شوهرتو  چیزای ک تومیخای روداره ولی برامن نداره مگه بده من ازشوهرم بخام ازغریبه ...

مگه کسیم هست ک کمبود نداشته باشه و کامل باشه!؟ن گلم همه مون عیب و ایراد داریم،ولی همین کمبود هاعه ک قشنگ مون کرده

مثل یه بنده خدایی رفته همه جارو توپ کرده بعد شوهرش از اولم بهش گفته لاغریتو دوس دارم. به منم میگفت م ...

اون شل مغز بوده شوهرش ازاول گفته لاغرمیخام ن مث شوهر اون خانمه که میگه سینه بزرک دوسدارم اینا میگن نه چرا باید هرچی شوهرت بخاد انجام بدی وفلان مگ دوست پسرشه شوهرشه قراره چندین سال باهم باشن خیلی حس خوبیه که فک کنی همونطور هستی ک اون میخاد وقتی نگات میکنه دوتاتون لذت میبرید