2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکلی ندارم مثل شمام ولی همسرم رو مخه با اینکه منو دیده بود😏😔

نه من خوشش نمیاد بزرگ شن از سینه بزرگ وچاقی متنفره از همین الان میگی نکنه بارداری شی بعد زیادی چاق شی 

مامان فسقلی جون 
16 65 ولی خب دخترای هم سن و سال حتی کوچیکترا خیلی بزرگن

عزیزم هنوز کوچولویی،باور کن بزرگی و کوچیکی سینت کار خاصی برات نمیکنه،اتفاقا سینه بزرگ بعضا دردسرم داره

اگه کلا لاغر اندامی خودتی اذیت نکن الکی،چون در هر حال زیبایی❤️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
میشه ی سوال بپرسم اگ چاق بشه سینه هاش خیلی بزرگ میشن قاعدتا و اگ بخاد با ورزش وزنشو کم کنه ولی سینه ...

در این صورت سینه تا حد زیادی امکان داره افتاده بشه و اگه بخواین دوباره خودش رو جم کنه عملا عضله زیر سینه رو باید سفت کرد که باز باعث میشه سینه کمی تحلیل بره

میشه ی سوال بپرسم اگ چاق بشه سینه هاش خیلی بزرگ میشن قاعدتا و اگ بخاد با ورزش وزنشو کم کنه ولی سینه ...

ولی در کل ارزش نداره، لاغر شدن اونقدرا هم ساده نیست، ترک پوستی و... هم داره