2777
2789
عنوان

دلم ی خونه مستقل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 29 پست
ان شاالله به زودی زود صاحب خونه بشین خیلی سخته من با اینکه خانواده همسرم خیلی خوبن ولی خسته شدم ی ...

ممنون.من پدرشوهرم به همه پسراش خونه نوساز ساخته داده به شوهرمن هم خونه کلنگی خودش اونم باشرط اینکه هیج جا نره شوهرمم ازخداخواسته قبول کرده درضمن پولی هم نداره بخواد خونه جدید بگیره یا اجاره کنه.ولی من هم تا حالا یه روز برا خودم زندگی نکردم😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره میره توعم میری اونجا ان شاالله راحت میشی ب خوشی ان شاالله

خدا از دهنت بشنوه بخدا خسته شدم از بس بالا پایین بردم بچه هارو 

ینی زمستونا چون دستشویی پایین بود با بچه دهنم سرویس شده روزی نبود ک گریه نکنم

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
نه ولی فرقی هم نداره میفهمن چی میخورم کی میخورم حمام و دستشویی هم مشترکه😖

انشاالله ب زودی خونه مستقل میخریییی😍😍😍😍

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
نه ولی فرقی هم نداره میفهمن چی میخورم کی میخورم حمام و دستشویی هم مشترکه😖

تو ی خونه این یا بالا هستین؟

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
ممنون.من پدرشوهرم به همه پسراش خونه نوساز ساخته داده به شوهرمن هم خونه کلنگی خودش اونم باشرط اینکه ه ...

بمیرم برات

چی کشیدیی

خدا به دلت و سختیات نگاه کنه بهت خونه خوب بده ان شاالله

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
خیلی خیلی سخته زندگی با خانواده شوهر و بنظرم خیلی بی معنیه ک ی پسر زن بگیره و با خانوادش زندگی کنه&n ...

باز اگ فقط مامان باباش باشن خوبه 

من با سه تا برادرشوهر و خواهر شوهر 

تازه میاد تو حیاط بالا کفتر بازی میکنه  

بالاییم

لابد حموم دستشویی هم پایینه 

خونه هم ویلایی ولی دو طبقه اس ؟

باز اگ فقط مامان باباش باشن خوبه  من با سه تا برادرشوهر و خواهر شوهر  تازه میاد تو حیاط ...

منم اونموقع ی برادرشوهر مجرد داشتم درکل طرز فکرمون اصلا باهم جور نبود مخ شوهرمو خوردم از بس گفتم جداشیم  ینی بدترین روزای عمرمو اونجا گذروندم الانم ی خواهر دارم بهش میگم هیچوقت اجازه نمیدم با خانواده شوهر باشی هرکی اینجوری گفت ردش کن بره 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
چیکارا کردی مثلا ؟

مادرشوهرم خیلی بیش از حد اهل صرفه جوییه منم تو هیچی صرفه جویی نمیکردم  یا دیر بیدار میشدم زیاد باهاش حرف نمیزدم البته خواهرشوهرام خوب بودن بهشون میگفتم ک دوس دارم جدا شیم اونآم کمک کردن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞