2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان یک دهم

134 بازدید | 28 پست

سلام دوستان، 

من ذخیره تخمدانم یک دهمه، و کلا تخمدان چپم فقط دو تا فولیکول داره، تخمدان راستم کلا فولیکول نداره. 

اصلاح سبک کردم، قرص اووبوست و کوآنزیم کیوتن خوردم، چند دوره تحت نظر طب سنتی بودم اما الان دو ماهه پریود نشدم، یا اگر بشم هم خونریزیم خیلی کمه. 

کسی مثل من بوده و می دونه چیکار باید کنم؟؟ 

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

من چی بگم تنبلی تخمدان دارم از وقت پریودم گذشته ولی یه هفتس درد پریود دارم و عفونت زیاد

باید باشگاه ثبت نام کنم برم دکتر زنان انگار نه انگار مامان و بابام براشون اهمیتی نداره دیشب از درد داشتم میمردم استفراغ و دل درد شدید داشتم صبح بابام جای اینکه ببرتم دکتر ورداشت تند تند رفت سر کار انگار نمیتونه کارشو به کسی بسپره هعی دلم پرهه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی بگم تنبلی تخمدان دارم از وقت پریودم گذشته ولی یه هفتس درد پریود دارم و عفونت زیادباید باشگاه ث ...

خودت نمی تونی بری دکتر؟؟ 

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
من اینجوری بودم و یائسه شدماصلاح سبک الکیه .بچه داری؟

چند سالتونه؟ 

آره دو تا دارم، خیلی دلم می خواد سومی رو بیارم و هنوز ۳۲ سالمه خیلی زوده برای یائسگی. 

نمیزاره بابام تنها برم بیرون

چه سخت. 

من اینجوری بودم و یائسه شدماصلاح سبک الکیه .بچه داری؟

چطور انقدر قاطعانه میگید الکیه؟؟

من خودم بهمن و اسفند سال قبل تو خونه ورزش میگردم رژیم غذایی رو رعایت میکردم خواب سالم داشتم فقط با همینا پریودم منظم بود و دردش کم فروردین ول گردم و حتی تا اردیبهشت منظم بود پریودم ولی به بعد تا الان خرداد دو روز و تیر فقط یه روز پریود شدم و الانم وقت پریودمه فقط درد شدید دارم باید دوباره اصلاح سبک رو شروع کنم

چرا با یه پزشک مشورت نمیکنی که اصولی تر پیش بری؟ به نظرم خیلی طب سنتی تو این زمینه کمک نمیکنه. من یه دکتر زنان خوب میشناسم به نظرم با اون یه مشورت کن میتونه کمکت کنه. اسمش دکتر فرشته رحیمی هستش

چرا با یه پزشک مشورت نمیکنی که اصولی تر پیش بری؟ به نظرم خیلی طب سنتی تو این زمینه کمک نمیکنه. من یه ...

رفتم عزیزم، دکتر موید محسنی، دکتر اوج، دکتر کاشی، دکتر لاهوتی، تمیزی و مصطفایی. 

همشون میگن نمیشه کاری کرد ذخیره تخمدان یه چیز ثابته. دو دوره هم لتروزول خوردم و آمپول hmg زدم ولی فایده چندانی نداشت.

چند سالتونه؟ آره دو تا دارم، خیلی دلم می خواد سومی رو بیارم و هنوز ۳۲ سالمه خیلی زوده برای یائسگی.

الان ۴۲ سالمه 

زمانی که اینجوری شدم ۳۷ سالم بود 

احتمال بارداری برای شما صفر نیست ولی در حد خیلی کمه 

بعد هم خواهر من سومیو میخای چکار زندگیتو بکن 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
چطور انقدر قاطعانه میگید الکیه؟؟من خودم بهمن و اسفند سال قبل تو خونه ورزش میگردم رژیم غذایی رو رعایت ...

شما چند سالتون بود؟

ذخیره تخمدانتون چند بود؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
چطور انقدر قاطعانه میگید الکیه؟؟من خودم بهمن و اسفند سال قبل تو خونه ورزش میگردم رژیم غذایی رو رعایت ...

وقتی عدد lh و fsh بره بالا و ذخیره تخمدان خیلی کم بشه یعنی تخمدان داره از کار میفته یا کامل از کار افتاده 

من خودم تا دو سال با عرق مریم گلی پریود میشدم ولی ذخیره نداشتم اما تخمدانهام اندکی استروژن ترشح میکرد ولی بارداری اتفاق نیفتاد 

شاید شما اصلاح سبک رو برای تنبلی انجام میدین 

ولی برای ذخیره کم تخمدان اصلا فایده نداره

اونموقع ۱۶ ذخیره تخمدان رو نمیدونم راستش

عزیزم شما سنتون خیلی کمه 

احتمالا pco هستی