2777
2789
عنوان

دلم ی خونه مستقل میخواد

941 بازدید | 29 پست

خدایا شکرت ک تو این گرونی ی سقفی بالاسرمونه

ولی خدایا خسته شدم از زندگی تو خونه مادرشوهر

خدایا به همه مستاجرا، به همه اونایی ک مثل من با خانواده همسر زندگی میکنن ی خونه مستقل بده🥲

هعیی

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی آمین 

من پنج ساله دارم زندگی میکنم الان قراره برم تو خونه بابام ک مستاجر توشه وسیله هامم جمع کردم ولی مستاجر دبه کرده بیرون نمیره اعصابم خرده

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
آمین.منم ۱۵ساله باخانواده شوهر زندگی میکنم البته مادرشوهرم چندسالیه فوت شده وافعا خستم😤😤

سلام بر دل تو شیرزن

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
آمین.منم ۱۵ساله باخانواده شوهر زندگی میکنم البته مادرشوهرم چندسالیه فوت شده وافعا خستم😤😤

ان شاالله به زودی زود صاحب خونه بشین

خیلی سخته من با اینکه خانواده همسرم خیلی خوبن ولی خسته شدم

ی روز نمیتونم بخاطر خودم زندگی کنم

راحت و مستقل باشم😓

باهم ی جا غذا میخورین

منکه غذا خرجمون جداست ولی سرویس حموم دستشویی راه مشترک اب برق مشترک ماشین مشترک شوهر مشترک

الهی آمین  من پنج ساله دارم زندگی میکنم الان قراره برم تو خونه بابام ک مستاجر توشه وسیله هامم ...

بالاخره میره

توعم میری اونجا ان شاالله راحت میشی

ب خوشی ان شاالله

ان شاالله به زودی زود صاحب خونه بشین خیلی سخته من با اینکه خانواده همسرم خیلی خوبن ولی خسته شدم ی ...

بچه داری؟

خیلی خیلی سخته زندگی با خانواده شوهر و بنظرم خیلی بی معنیه ک ی پسر زن بگیره و با خانوادش زندگی کنه  من خودم۵ ماه باهاشون بودم هرکاری کردم تا مستقل شیم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
منکه غذا خرجمون جداست ولی سرویس حموم دستشویی راه مشترک اب برق مشترک ماشین مشترک شوهر مشترک

خیلی سخته هم برای اونا هم شما 

منم زنداداشم با ما ی جاست غذامونم باهمه خیلی سخته 

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲