2777
2789
عنوان

ازشیر گرفتن سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 55 پست

من ی ماه پیش دخترمو از شیر گرفتم.شیر شب رو خودش ترک کرده بود روزا هم از روی عادت میخورد خودشو سیر نمیکرد.ی کم صبر زرد زدم بهش گفتم می می اوف شده اهه نخور ی کوچولو مزه کرد خودش بیخیال شد. به نظرم به خود بچه بستگی داره اخلاقش چجوری باشه.دختر من راحت با قضیه کنار اومد با اینکه فکر میکردم خیلی سخت باشه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودش گفت اوف اوف ولی بعد دوباره خورد تلخکم کلا مبخوره.تولیوان بهش بدم بعنی شیرپاستوریزه رو؟

آره من ۳ ماه پیش پسرم رو که وحشتناک شیر می‌خورد از شیر گرفتم میومد رژ رو بخوره خودم میگفتم اه اه اه 

بعد اونم جوگیر میشد

آره با لیوان بده

عادت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی عزیزم اصلا و ابدا از رژ لب و این جور چیزا استفاده نکن  کاملا این راه اشتباهه با روح و رو ...

دوست عزیز همون عوارض روانی که رژ داره تلخکم داره

کلا نباید سینه رو تو نظر بچه ناخوشایند و زخمی یا ترسناک کرد

باید تدریجی کم کرد

البته من بحثی با شخص شما ندارم میخوام استارتر درست تصمیم بگیره

هر چه از دوست رسد نیکوست...
یک ماه مونده به دو سالگی ولده به وعده با بازی و خوراکی خوشمزه ترکش بده تدریجی ترک بده صبر زرد و رژ ...

والا یبار رژ ردم خودم پشیمون سدم تلخم زدم اما بازم خورد نمیدونم اصلا چه تایمی ترکش بدم هنوزم کوچبکه خودش

والا یبار رژ ردم خودم پشیمون سدم تلخم زدم اما بازم خورد نمیدونم اصلا چه تایمی ترکش بدم هنوزم کوچبکه ...

بذا یک ماه مونده به دو سالگی وعده به وعده کم کن هر دو سه روز یه وعده رو قطع کن

تولد دو سالگیش کامل قط میشه من این کارو کردم بچه اصلا نفهمید کی شیرو ترک کرده. با سینه مم هیچ کاری نکردم فقط با بازی و سرگرمی و خوراکی

هر چه از دوست رسد نیکوست...
کی وقتشه اخه میگن ۱۵/۱۸ماه بهترین وقته

عزیزم تا پایان بیست ماهگی بهش شیر بده،بعدشم خیلی صبر و حوصله میخواد،برای شروع روزا به هیچ عنوان نباید زیر بار بری و بهش شیر بدی ولی میتونی شبا که خوابالوده و یادش میره بهش شیر بدی تا سینه هاتم خالی بشن و خودت از سینه درد اذیت نشی ولی بعد از دو سه شب سعی کن شبا رم حذف کنی

بذا یک ماه مونده به دو سالگی وعده به وعده کم کن هر دو سه روز یه وعده رو قطع کن تولد دو سالگیش کامل ...

اخه وعده وعده نمیخوره روزی ده پونزده بار میاد دوتا میک میزنه میره اصلا یگم‌بشینه پنج دقیقه بخوره نیست دوتامیک واقعا دوتا بعد میره تا نیمساعت بعد کافیه درازبکشم سریع میاد سمتم