سلام بچها خوبین من دخترم۱۵ماهشه و فقط شیرمادرمیخوره خشک نمیخوره اصلا شیشه شیر بلد تیست میک بزنه تجربه ترک شیرمادر ندارم پسر اولم تا یسال مادرخورد بعدش خشک خورد خودمم حامله بودم متوجه نشدم چطوری شیرم خشک شد و چون بچمم شیرخشکی شد هیچکدوم اذیت نشدیم.اما الان نمیدونم دخترمو کی و چطوری از شیر بگیرم..شبا نمیخوره اما روزا دوسه تا میک میزنه میره بازی بازم میاد کامل نمیخوره سیربشه انگار عادت کرده هر چند دقیقه بیاد میک بزنه رژ قرمزو تلخکم زدم ولی یارم خورد ترسیدا اما بازم خورد.چندماهگی ترکش بدم تجربهاتونو میگید.ببخشید طولانیشد
من ی ماه پیش دخترمو از شیر گرفتم.شیر شب رو خودش ترک کرده بود روزا هم از روی عادت میخورد خودشو سیر نمیکرد.ی کم صبر زرد زدم بهش گفتم می می اوف شده اهه نخور ی کوچولو مزه کرد خودش بیخیال شد. به نظرم به خود بچه بستگی داره اخلاقش چجوری باشه.دختر من راحت با قضیه کنار اومد با اینکه فکر میکردم خیلی سخت باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تا پایان بیست ماهگی بهش شیر بده،بعدشم خیلی صبر و حوصله میخواد،برای شروع روزا به هیچ عنوان نباید زیر بار بری و بهش شیر بدی ولی میتونی شبا که خوابالوده و یادش میره بهش شیر بدی تا سینه هاتم خالی بشن و خودت از سینه درد اذیت نشی ولی بعد از دو سه شب سعی کن شبا رم حذف کنی