2777
2789
عنوان

خونه مادر رفتن !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 46 پست
سلام من ازاول عر‌وسیم یعنی ازسال۸۷  تاحالا که پسرم ۱۳ سال و‌پنج ماهه هست چند هفته یه بار رفتم م ...

چند هفته هم دیره دیگه ... آدم دلش تنگ میشه ... هفته ای یه بار خوبه. 

مادر استارتر خیلی بهش وابسته است.  به نظرم باید کم کم رفتنش رو کم کنه. مثلاً این هفته ۴ روز بره هفته بعد یه روز درمیون بعد هم هفته ای دوبار نهایتا بشه هفته ای یه بار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شرایطتت جفت منه.منم ۵ماهه عروسی کردم و مادرم هرروز انتظار داره برم خونش نرم هم قیافه میگیره منم تک دخترم،شوهرم گاهی اعتراض میکنه خودمم دوس ندارم زیاد برم ولی مجبورم انگار.الان هم اینجام .یه روز نیام هم فک میکنه شوهرم نمیزاره خلاصه بدبختیه دیگه

مادر منم اوایل اینطوری بود کم کم بهتر شد. بهانه آوردم. مستقیم گفتم نمیتونم بیام. دوستامو دعوت کردم و... الان دو هفته یه بار میریم و گاهی که شوهرم کاری داره یا میخواد با دوستاش باشه میرم یه شب میمونم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دوساعت قبول نمیکنه به کمتر قانع نیست میخواد بره جایی میگه بیا باهم بریم مشکل اینجاس که خواهری هم ندا ...

عزیزم یا الان مادرتو روشن کن 

یا اینکه ممکنه باعث بشه زندگیت خراب بشه 

خود دانی 

به منم اوایل خیلی زیاد میگفتن 

ولی من فقط میگفتم کاردارم 

هرچی میگفتن چیکارداری من فقط میگفتم کاردارم تمام 

دیگه الان خداروشکر عادت کردن 

مثل قبل نیستن 

اگه به کارات نمیرسی بلاخره شوهرتم حق داره 

ناراحت میشه 

خودتو بزار جاش 

اگه اون اینطوری بود چه انتظاری داشتی ازش؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چند هفته هم دیره دیگه ... آدم دلش تنگ میشه ... هفته ای یه بار خوبه.  مادر استارتر خیلی بهش ...

من بیشتر تلفن میکنم

اصلا خودمو به کسی وابسته نکردم تو زندگیم

تک فرزند پسرمم به خودم وابسته نکردم

چون ضرر داره بعدها براش

عزیزم شرایطتت جفت منه.منم ۵ماهه عروسی کردم و مادرم هرروز انتظار داره برم خونش نرم هم قیافه میگیره من ...

دقیقا منم الان اینجا چاره هم ندارم دلم نمیاد دلشو بشکنم