2777
2789
عنوان

خونه مادر رفتن !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من برو سرکار یا کلاسی چیزی دیگه اینجور بهت گیر نمیده.میدونه نمیتونی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

سلام عزیزم  مادر توی خونه تنهاس؟ 

بگو مامان میترسم بهم بگن بچه ننه هستی  ، یه روز در میان میام  ،  ماه بعد  ، دو روز در میان برو  عادت کنه 

یا بگو هزینه اسنپ زیادمیشه  میخوام جمع کنم طلا بخرم پس انداز داشته باشم 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
دلم نمیخواد دلشو بشکنم نمیتونم موندم وسط 

مطمئن باش که با اینکار دلش نمیشکنه 

البته بازم بستگی به اخلاق مادرتون داره 

شما بهتر میشناسیدش 

ولی خب 

یا خودتون یا یکی دیگه که حرفا شو متوجه میشه 

بهش بگید انتظارش بیجاست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کار نمکار داشته باشم عالی میشه کار پیدا نمیکم دانشجوعم الان

بگو کلاس دارم و دانشگاهم. بگو پروژه برداشتم. زود هم کار پیدا کن. هر چی زودتر کار پیدا کنی فضای خالیت کم می شه. وقت خالی باشی هر کسی میاد سراغت و وقتت رو می گیره. 

عزیزم احتمالا تو خونه همیشه هستی و مادرتون فکر میکنه بیکاری . یه برنامه و کار بیرون از خونه برای خود ...

اره همینه تو خونه همیشه تنهام ولی نمیدونم چه کاریی پیدا کنم