2777
2789
عنوان

حجم کم خون پریودی

830 بازدید | 11 پست

خانما من دو ماهی میشه به لطف قرص اورژانسی یکی دو روز فقط پریود میشم اونم با حجم خیلی خیلی کم.

چندتا سوال داشتم این ترشحات کشدار خونی که ببخشید اویزون میشن طبیعیه؟

بعد اینکه من انقدر خونم کمه احساس میکنم همش توی رحمم حمع سده با زور زدن توی دستشویی چند قطره خارج میشه. کسی تجربه مشابه من داشته؟

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان پنچ ماه پیش رابطه داشتم بدون دخول پریود میشم هر ماه لخته دار بنظرت میشه باردار باشم  ؟

توی تاپیکت نوشتم.نه عزیزم امکان نداره.اونیکه پریود میشه خون سیک بدون لخته ازش میره.

طبیعیِ،من کلا پریودم در حالت طبیعی ۴ روزِ،وقتی قرص اورژانسی میخورم یک روز پریود میشم،سعی کن قرص اورژ ...

چند دوره بعد پریودت یک روز بود؟. من سومین پریودمه همش یکی دو روزم 

بعد قرص سه روز شدم. 

ماه بعد یک روز و نیم با حجم کم 

این ماهم یک روز شدم اونم کم. روز دوم هم در حد چند قطره

چند دوره بعد پریودت یک روز بود؟. من سومین پریودمه همش یکی دو روزم  بعد قرص سه روز شدم.  ...

چون هورمون هات بهم ریخته،دیگه قرص نخور تا به حالت عادی برگردی،مثلا بعد ۲ روز یا ۵ روز بعد خوردن قرص این اتفاق میوفته،اما اگه دردی حس میکنی در حالت عادی بهتره بری دکتر معاینه شی

چون هورمون هات بهم ریخته،دیگه قرص نخور تا به حالت عادی برگردی،مثلا بعد ۲ روز یا ۵ روز بعد خوردن قرص ...

نه دردی که ندارم دکترم رفتم سونو نوشت تنبلی داشتم فقط.

اما بعد قرص اورژانسی الان دو دوره اس یک روز میشم 

همش یکبار اورژانسی خوردم اونم دو سه ماه پیش

چون هورمون هات بهم ریخته،دیگه قرص نخور تا به حالت عادی برگردی،مثلا بعد ۲ روز یا ۵ روز بعد خوردن قرص ...

الان فقط میخوام بدونم میگی شماهم یک روز میشدی پریود بعد قرصت بود؟ با دوره های بعدیتم همین بود؟