2777
2789
عنوان

واکسن ٤ ماهگی لطفا کمک کنید

6557 بازدید | 9 پست
سلام مامانا
امروز واکسن ٤ ماهگی دخترمو زدیم قبلش استامینوفن دادم تا ٣ ساعت بعدش خوب بود کمپرس سرد هم گداشتم ولی الان به شدت بیقراری میکنه بازم بعد ٤ ساعت استامینوفن دادم ولی از گریه کبود شده دکترشو پیدا نمیکنم
خطرناکه ؟
دکتر اطفال به من معرفی مبکنید من تجریش هستم
خبلی نگرانم
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
سلام.نگران نباش.دختر من هم تو 4 ماهگی که واکسن زد همینجوری شد تازه تب هم کرد و لرز گرفته بود.هر 4.ساعت استامینوفن بهش بده.دردش مال جای واکسنه.اینجور موقعها بی خواب و بد اخلاق میشن و تب میکنن
بدترین چیز اینه که وقتی خوابت میاد و چشمات از خواب میسوزنن نتونی بخوابی یه بچه شیطون هی چشمتو با انگشت باز کنه و نذاره بخوابی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شیر خودت رو میدی زیاد بخش شیر بده.تا جیش کنه و تب از بدنش خارج بشه.
منم نا چند روز درگیر بودم.ممکنه بعد چند روز تب کنه و لرز مال واکسنه هی بهش شیر بده
خودت هم مایعات زیاد بخور که شیرت زیاد بشه
خواهش میکنم
ایشالله که زود خوب شه
مراقبش باش
بدترین چیز اینه که وقتی خوابت میاد و چشمات از خواب میسوزنن نتونی بخوابی یه بچه شیطون هی چشمتو با انگشت باز کنه و نذاره بخوابی
نمیدونم الان به دردت میخوره یا نه
کمپرس سرد رو اگه صبح واستن زدی تا ظهر بذار بعد خود بچه الارم میده وقتی حدودای ظهر سرد بذاری جییییغش میره هوا بعد دیگه گرم بذار
پاش درد داره هیچی نیست استامینوفن رو مرتب بده شب تب میره بالا هریه ساعت چک کن
اگه استامینوفن با نام تایلانول گیر بیاری خیلی تاثیرش زیاده و عالیه
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...