پسری که رل داره ولی میره تولد اکسش رو تبریک میگه متن تبریکشم اینه : درسته قلبمون شکسته ولی خاطره ها همیشه هست تولدت مبارک. فقط همین متن رو هم بگه چیز دیگه ای نگه
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره خوب نیست من اکسشم کاش بهم تبریک نمیگفت در حق رلش هم بد کرد هرچند فقط تبریک گفت و دیگ هیچ ...
جواب دادی بهش؟ اگه خواستی بدی خشکو خالی یه تشکر. بخاطر ادب. ولی اصلا به برگشت باهاش فک نکن
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
اکسش ... چون نوشته ک درسته دلمون شکست یعنی تو دلمو شکستی اما بیادتم و خاطراتتومرور میکنم . همین الان بش رو بده تورو محل نمیزاره بگو گمشو تا بعدا ب مشکل نخوری
اکسش ... چون نوشته ک درسته دلمون شکست یعنی تو دلمو شکستی اما بیادتم و خاطراتتومرور میکنم . همین الا ...
نه ببخشید گف ممکنه قلبمون شکسته باشه 😂اکسش منم و واقعا باهاش کنار اومدم از بس اذیتم کرد گفتم تمومش کنیم واقعا همه تلاشمو کردم واسع رابطه هرچند منم اشتباه داشتم ولی نه در حدی که اینطوری اذیتم کنه