2777
2789

پسری که رل داره ولی میره تولد اکسش رو تبریک میگه متن تبریکشم اینه : درسته قلبمون شکسته ولی خاطره ها همیشه هست تولدت مبارک. فقط همین متن رو هم بگه چیز دیگه ای نگه

بنظرتون ذهن این پسر هنوز درگیر اکسشه؟

آره و این خوب نیست مخصوصا موقعه ای که با یکی دیگس 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره و این خوب نیست مخصوصا موقعه ای که با یکی دیگس 

اره خوب نیست 

من اکسشم کاش بهم تبریک نمی‌گفت در حق رلش هم بد کرد هرچند فقط تبریک گفت و دیگ هیچی نگف حتی درمورد برگشت هم حرفی نزد

اره خوب نیست  من اکسشم کاش بهم تبریک نمی‌گفت در حق رلش هم بد کرد هرچند فقط تبریک گفت و دیگ هیچ ...

جواب دادی بهش؟ اگه خواستی بدی خشکو خالی یه تشکر. بخاطر ادب. ولی اصلا به برگشت باهاش فک نکن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

آره تشکر کردم دیگ چیزی نگف

اینطوری بهتره 

کدوم دختره؟رلش یا اکسش😂😅

اکسش ... چون نوشته ک درسته دلمون شکست یعنی تو دلمو شکستی اما بیادتم و خاطراتتو‌مرور میکنم . همین الان بش رو بده تورو محل نمیزاره بگو گمشو تا بعدا ب مشکل نخوری

اکسش ... چون نوشته ک درسته دلمون شکست یعنی تو دلمو شکستی اما بیادتم و خاطراتتو‌مرور میکنم . همین الا ...

نه ببخشید گف ممکنه قلبمون شکسته باشه 😂اکسش منم و واقعا باهاش کنار اومدم از بس اذیتم کرد گفتم تمومش کنیم واقعا همه تلاشمو کردم واسع رابطه هرچند منم اشتباه داشتم ولی نه در حدی که اینطوری اذیتم کنه