خواهرم برای این شوهرش میمیره،انگار آسمون سوراخ شده شوهرش افتاده پایین،شوهرشم بیکار،معتاد،دستِ بزن دار،بی عصاب و مرغش یه پا داره و ببخشید گشاده.
ینی تا شغلی که میخاد براش جور نشه حتی شده چن سال کار نمیکنه خواهر و خاهرزاده هم همیشه حسرت همه چی تو دلشون مونده.خاهرمم اصلا راضی به طلاق نمیشه.
بعد هممون از پدرم گرفته تا خواهر برادرام همیشه بهش کمک کردیم از لحاظ پول.حتی پول قسط پرایدشو پدرم داره میده و خودش در به در دنبال نگهبانیه که کار نکنه فقط نگهبانی بده
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
ولی نمیتونم ببینم شوهرِ عنترش میخاد پولِ شوهرِ منو خرج کنه
هر دفعه هم خاهرمنو میفرسته جلو برا پول
تمام خانواده رو هر ماه میتیغه برای اون تنِ لش
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره میدم خواهرم بیشتر برام ارزش داره شوهر خواهرم به من ربطی نداره
خب اگر بیوه بود بخدا قسم میدادم بدونِ منت
ولی چجوری پول بدم اون عوضی بره یا دودش کنه،یا اصن بخوره از اون نون
من یه لقمه نونی که اون مرتیکه با پول ما میخوره راضی نیستم
هممون زحمت کشیم هممون کار میکنیم،بعد این به ظاهر مردِ نامرد انقد لجبازه فقط میخاد بره نگهبانی سرایداری چیزی که کار نکنه بدنش خسته بشه...
چجوری بهش پول بدم اخه
در به در دنبال سرایداریه که بتونه همیشه لش کنه و خاهرم همه کارارو بکنه.بعد جوونم هستن ۴۴سالو ایناشه،میتونه کار کنه ولی خیلی بدبختو تن پرور و تنبله
همینش مارو عذاب میده
بقول خودت واقعا گشاده...اگر خانوادت کمکش نکنن اونوقت بهش فشارمیااد یه تکونی بخودش میده میره دنبال کا ...
نههههه اصلا نمیره خیلی مفلک و ذلیل مرده اس
چیزای خونه رو میفروشه
خاهرمم نمیخاد خم به ابروی اون بیاد و عصبانی بشه،قایمکی از ما میره برنزی گوشی تبلت بچه هاش اینارو میفروشه،بعد میگیم برنزات کو میگه خراب شدن،گوشیت کو پسرم انداختش زمین شکست و...ازین بهونه ها میاره
خاهرم خودش خاک بر سرِ خودش کرده
من دارم جور برادرم و زن بچش ميكشم اعصاب نمونده برام خرجشون بالاست و عرضه هيچ كاري هم نداره زن و بچش… ...
ایناهم خیلی زمین و طلا داشتن،همه رو یدونه یدونه برای خرج مواد،خرجیه خونه،مسافرت و بریز بپاشاشون فروختن خوردن،هر دفعه خاهرم نمیدونم با چه رویی به زنداداشام رو میزنه،به خاهرام رو میزنه،به بابام مامانم رو میزنه
عشق کورش کرده،عارو دردشو از دست داده
ببخشید چون همیشه ساپورت کردید شوهرش بی خیال کار شده
نه بابا ساپورتشونم نکنیم حتی بچه هاش از گشنگی بمیرن نمیره سر کار
من وقتی میبینمش انگار دشمنِ خونیمو دیدم،انقد ازش بدم میاد
پرایدی که بابام داره قسطشو میده باهاش روزی چن تا مسافر جابه جا میکنه همون میشه کارش
ولی منحتی هزارتومنم به این شخص دوس ندارم بدم مشکلم اینه
اگر شوهرش کار میکرد پول کم میاورد به والله میدادم بهش،ولی وقتی میخابه زیر باد کولر و با ۴۰ سال سن دنبال سرایداری میگرده که کار نکنه من چجوری بهش پول بدم اخه
کمکهای شما شاید از سر دلسوزی و عشق بوده ولی خیلی اشتباهه چون نمیذاره با واقعیت زندگیش روبرو شه! اگه ...
خاهرم خیلی بدبختی باهاش میکشه ولی یه تار موشو به هممون نمیده
انقد که ماها بهش پول دادیم شوهرش نصفشو درامد نداشته.
ینی راحت میتونه بذارش کنار طلاقشو بگیره هممونپشتشیم
ولی کسی جرات نداره بگه شوهرت فلانه،هزارتا بهانه میاره و حرفم بارمون میکنه و قهر میکنه میره
من میدم.عزیزم خواهرم. خواهر زادم جونمم میدم
خاهرزاده هام که همش خونه مامانم هستن خوردوخوراک
به خاهرمم میگیم همیشه میگه سیرم خوردم،از بس که میخاد لاپوشونیه اون مرتیکه رو بکنه.
ینی بوده هیچی تو یخچالش نبوده به ما گفته یخچالمون پره
انقد لاپوشونیشو میکنه و بخاطرش انقد به ما دروغ میگه از خاهرمم بدمون میاد دیگه