2777
2789
عنوان

به خواهری که شوهرش کار نمیکنه و فقط میخابه پول قرض میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 54 پست
نده خواهره من ندده

اصلا نمیدم

شوهرِ منم راضی نیست والا

اگر خیلی بخاد لارج بازی دربیاره میبره میده به پدرِ خودش که براش زحمت کشیده نه باجناقِ مفت خورش،ما خدا میدونه در حد وسعمون کمک میکنیم به کسی که بدونیم نداره،ولی به یه پیر زنی پیرمردی،علیلی ذلیلی چیزی

نه این گردن کلفتِ بی غیرت

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

خاهرم خیلی بدبختی باهاش میکشه ولی یه تار موشو به هممون نمیده انقد که ماها بهش پول دادیم شوهرش نصفشو ...

میفهمم چی میگی ولی این اصلا خوب نیست که ازتون سوء استفاده کنه اینجوری! مجبور به کمک نیستی گلم خودتو اذیت نکن روشت رو تغییر بده و باج عاطفی نده، بقیه اگه میخوان کولی بدن مهم نیست تو نکن اگه باهاش اوکی نیستی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببين كمك شما درست ازسر محبت ولي بدتر ميكنه وضعيت رو چرا يك اشغال بي مصرف بايد بشينه برلايي كه ديگري ...

اره من امشب تصمیممو میگیرم که دلمم نسوزه و ندم

هرکی میخاد از سادگیش سو استفاده بشه و خریت کنه بهشون پول بده

شوهرای ماهم دوس دارن بدبختا یه روز خونه باشن نرن سرکار یه روز برن تفریح ولی نمیرن که سر ماه به اینو اون رو نزنیم

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

رگ خوابتونو فهمیده ناقلا باهوشم هست😂

اره زنداداشمم میگه

میگه این میدونه چیکار کنه بهش پول بدیم

خاهرمو میعرسته جلو لبو دهنِ خشک ناراحت میبینیمش دلمون کباب میشه دوس داریم لباس تنمون بدیم بهش

بعد حالا خدا نکنه به شوهرش بگیم بالا چشمش ابروعه میری.نه رومون و میره قهر میکنه

نههههه اصلا نمیره خیلی مفلک و ذلیل مرده اس چیزای خونه رو میفروشه خاهرمم نمیخاد خم به ابروی اون بیا ...

اخی بنده ی خداابجیت...شاید ازشماخجالت میکشه.ولی این سکوتش بیشتر بخودشو بچه هاش اسیب میزنه

اره زنداداشمم میگه میگه این میدونه چیکار کنه بهش پول بدیم خاهرمو میعرسته جلو لبو دهنِ خشک ناراحت م ...

دقیقا بخاطر همینه که فهمیده دلتون کباب میشه براش😂

ما آدما موجودات مکاری هستیم و خوب بازی میدیم همدیگه رو!

چي بگم  ادم رو توي شرايط سختي قرار ميدن از طرفي خانوادت هست و دلت نميخاد در عذاب باشن و از طرف ...

افرین

اخه ما حرفمون اینه تا کی؟

تا کی باید بهش پول بدیم؟

بگه یه ماه دوماه سه ماه

خدا شاهد و گواهه اینا چند ساله که این کارشونه و نمیخانم تغییر کنن.نه عارودرد دارن،نه چشمو هم چشمی دارن که پیشرفت کنن،هیچی ندارن

میفهمم چی میگی ولی این اصلا خوب نیست که ازتون سوء استفاده کنه اینجوری! مجبور به کمک نیستی گلم خودتو ...

نه اصلا راضی نیستم هزار تومن از پولم بیفته تو دستِ خاهر شوهرِ عوضیم

مامانمو پیر کرده،هرچی کرایه خونه براش واریز میکنن نصفشو میده به اینا به خاهرِ مجردم گفتم این سری اگر ببینم پول بهشون داده میشورم اویزونشون میکنم.دیگه حدی داره بیشعوری،خاهرِ خودم از همه بیشعور ترِ و فقط دنبالِ رضایتِ شوهرشه

اخی بنده ی خداابجیت...شاید ازشماخجالت میکشه.ولی این سکوتش بیشتر بخودشو بچه هاش اسیب میزنه

نه بابا فقط سکوت میکنه که چیزی به شوهرش نگیم.اینم یه مارمولکیه

دلمون براش میسوزه ولی خاسته و ناخاسته فقط توی دنیا شوهرشو میبینه و بخاطرش همه کاری میکنه

دقیقا بخاطر همینه که فهمیده دلتون کباب میشه براش😂 ما آدما موجودات مکاری هستیم و خوب بازی میدیم ...

دقیقا

چهره ی واقعیشو وقتی میبینیم که به شوهرش بگیم چرا کار نمیکنه،پامیشه با قیض از خونه میره بیرون،میگه نخاستم پول نخاستم،انگار وظیفمونه بهشون پول بدیم

خاهر بزرگم یه سری بهش بگفت شوهرت چرا کار نمیکنه چرا بهش نمیگی کار کنه چرا توقعاتتو نمیبری بالا،پاشد تمام زیر گردنِ خودشو با ناخن کند میگفت نگید کار نمیکنه،بعدم با روی گریون و دادوهوار پاشد رفت😑

یادم افتاد حرکتشو عمرا پول بدم بهش 😂

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

سلام وقتتون بخیر

توی متن تاپیک چن جا حرفایی زدم میترسم شناسایی شم ینی دقیق اگر خانوادم تاپیکو ببینن میفهمن منم

بین سوال پرسیدنا سوتی دادم

ممنون میشم تاپیکو حذف کنید

عنوانش چیزی نیست متن و پیامارو بخونین متوجه میشید

ممنونم ازتون

من دست کم ماهی ۷و۸ تومن دارم به خانوادم کمک می‌کنم

به تو هم میگم اگه میتونی کمک من

ولی کمک من و تو به جایی نمیرسه تا وقتی خودشون آدم نشن

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿