2777
2789

فقط اینو بگم بجای اینکه یقه از کنار جمع بشه از وسط جمع شده و ی آستین توری هم داره؟قشنگه بنظرتون؟؟؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکی و سورمه ایش قشنگه

رنگ تیره دوست ندارم و لاغرم هستم نمی‌خوام تیره باشه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

نه

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
اونجوری که میگی رو‌نمیدونم اما این ساده و دخترونه هس

این یقه از کنار جمع شده ولی اون از وسط هست و یکم پایین تر و ی آستین توری هم داره

بالاتنه ش به شدت زمخت وازمد رفته ست ولی رنگش قشنگه

میگم ک اون از وسط جمع شده یکم هم پایین تر ازین هست. و آستین تور هم داره راستی قسمت باز یقه هم فکر کنم تور داشت

میشه شماها ی مدل برام بذارین ک ساده و پوشیده باشه