2777
2789
عنوان

دلم می‌خواد بمیرممم چکار کنم

322 بازدید | 28 پست

تروخداااا بگید چکار کنمممم خسته شدمممم دلم نمیخواد زندگی کنم از خودکشی هم میترسم گناهش برام مهم نیست فقط میترسممم جرأت یه خودکشیم ندارممم حااالم از این دنیا بهم میخوره حالم از عدالت خدا هم بهممم میخورهههه چجوری به زندگی ادامه بدم تروخدااا بگید چکار کنم خستم حس میکنم حالت افسریم دارممم خدام که قبول داشتم اونم دیگه ندارمم میگن خدا جای حق نشسته عدالت داره کدومممم حق کدومممم عدااالت خسته شدممم دیگه از این زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم منم مث تو بودم رفتم تحت نظر روانپزشک دارو خوردم خیلی خوبم الان

عزیزم منم دلم می‌خواد برم ولی ماشالله انقد هزینه روانپزشک و مشاوره بالاست که ترجیح میدی همون دیوونه بمونی 

ما دخترا خیلی مظلومییم 

خیلییی متاسفانه به خدااا انقد خستممم که اصلا دلم نمیخواد هیچکاری کنم تنها چیزی که الان دلم می‌خواد مرررگه که اونم خدا نمیفهمه و نمیبینه حالا کافیه یه چیزیو نخوای صاف میزاره تو کاست

ببخشید من نظر میدم چون آقا هستم

منم تحت فشار روحی و افسرگی بدی بودم و وضعیت مالی خوبی نداشتم. فقط یه چیز منو حالمو کمی بهتر کرد. ببینید من کمی بهتر شدم.

رفتم تو اینترنت و اینستا و هر جای دیگه و فقط جوک خوندم. و کلیپ های خنده دار دیدم بعد از یه هفته حالم خیلی عوض شد.

کار دوم هم این بود که آهنگ های ساد میذاشتم مخصوصا بندری و با اجبار (ببخشد) میرقصیدم. واقعا این دو تا کار معجزه کرد. مشکلاتم حل که نشد هیچ بدتر هم شد اما روحیمو به دست آوردم.

فقط یه چیز مهم: اوایلش با چشمهای خیس و ناراحت این کارها رو میکردم... هزینه مالی هم اونقدر نداره. همین گوشی و یه اینترنت که بری سرچ کنی و فقط جوک بخونی

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
ببخشید من نظر میدم چون آقا هستم منم تحت فشار روحی و افسرگی بدی بودم و وضعیت مالی خوبی نداشتم. فقط ی ...

مرسی از راهنماییتون ولی من با تمام وجودم نمیخوااام زندگی کنم تنها چیزی که خوشحالم میکنه اینه که بمیرم تنها خواسته و ارزومه خسته شدم از آدما و شرایط و همه چی دنیای بدی شده خداهم مطمئنم وجود نداره عدالت نداره جامعمون هرچی بدتر و پست تر باشی خوشبخت تری هرچی بی اعتقاد. تر باشی خوشبخت تری جالبه واقعا خدا چیزایی رو که میخوای بهت نمیده مثل الان من که میگم نمیخواااام زنده بمونم ولی متاسفانه زنده ام ولی خیلی چیزای دیگرو که میگم نمیخوااام و مثل پول نداشتن آرامش نداشتن و حال دلو خوب نبودن و خیلی چیزای دیگرو بهم داده معلوم نیست آفریده عذابمون بده یا چی امیدوارم امشبم به صبح نرسه واقعا بازم ممنونم ازتون