2777
2789
عنوان

دلم می‌خواد بمیرممم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 28 پست
الهی عزیزم .تنها کاری که ازم برمیاد اینه که براخوب شدن حال دلت دعا کنم .الهی که حاجت روابشی گلم

مرسی عزیزدلم دعا اگرخدایی ‌وجود داشت  که بخواد دعایی مستجاب بشه که اینهمه عذاب نمیکشیدم من خدایی دیگه از نظر من وجود نداره متاسفم برای خودم که توی این ۲۳ سال انقدر الکی معتقد بودم و بابت همه نمازهای که خواندم و دعاها و همشون متاسفم واقعا چون همش الکی بود و اکثر اونایی که بی اعتقادن خوشبخت ترن تا من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از راهنماییتون ولی من با تمام وجودم نمیخوااام زندگی کنم تنها چیزی که خوشحالم میکنه اینه که بمیر ...

بله کامل درک میکنم. نمیدونم سنتون چقدر هست اما منم چند سال پیش همین ها رو گذروندم. الانم چیزی درست نشد. حرفهای شما درباره خدا رو هم کامل درک میکنم و اصلا رد نمیکنم. الانم هیچ ترسی از مرگ ندارم. از تنها چیزی که نمیترسم مرگه. هیچ اعتقادیم ندارم. فقط یه چیز منو بهم توان میده و اونم اینه که موندنم و دووم آوردنم خار چشم خیلی هاست. مخصوصا اونی که هر چی ازش با التماس و دعا خواستم نداد و بیشتر آزارم داد... امیدوارم منظورمو فهمیده باشید....

منتظر عدالت نباشید... عدالت واسه نورچشمی ها هست. کسی هم کمکت نمیکنه. من فقط موندم چون موندنم تحقیرشون میکنه

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
بله کامل درک میکنم. نمیدونم سنتون چقدر هست اما منم چند سال پیش همین ها رو گذروندم. الانم چیزی درست ن ...

من ۲۳ سالمه از این میسوزم که تو اوج جوونیم و الان نیاز دارم به تفریح و گردش و عشق و خیلی چیزای دیگه که متاسفانه به جای اینکه تو اوج جوونیم شاد باشم دارم از غصه دق میکنم هرروزم بدتر از دیروز هه جالبه یه تایمیم قانون جذب بودم هیچی به هیچی حال دلت که خوب نباشه همین دنیا برات جهنمه بهشت جهنم ما همین دنیاست اون دنیایی وجود نداره امیدوارم تموم شه این زندگی کوفتی

یه شبه کجا میشه رفت اخه اصلا بتونم برم حالم از زندگی کردن داره بهم میخوره اینکه خدایی اصلا وجود داره ...

تاپیک های قبلی منو ببین

منم حال خوشی نداشتم

الانم ندارم ولی چون شب ها زود میخوابم وقت نمیکنم به خودکشی فکر کنم

💍♥ i said yes 

من ۲۳ سالمه از این میسوزم که تو اوج جوونیم و الان نیاز دارم به تفریح و گردش و عشق و خیلی چیزای دیگه ...

دقیقا من ۱۸ سالم بود همه تو فکر کنکور و درس بودن من فکر مرگ و راحت شدن. کسی آدمو درک نمیکنه مگه اینکه خودش زخم خورده باشه.

قانون جذب منم دنبالش رفتم... چیز خاصی نبود

فقط یه چیز رو بگم چون با تمام وجودم درکش کردم. راه تحمل کردن افسرگی شدید، خشم شدیده!!!

من فقط به انتقام از زندگی زنده موندم... آره درسته یه مُرده متحرکم اما باج بهشون ندادم. اونها خورد شدن منو میخوان اما من میمونم تا دق کنن.

میدونی کی هیچ وقت نمیبازه؟ کسی که هیچ چیز واسه از دست دادن نداره! معنی این حرفمو بعد سی سالگی میفهمی

دقیقا من ۱۸ سالم بود همه تو فکر کنکور و درس بودن من فکر مرگ و راحت شدن. کسی آدمو درک نمیکنه مگه اینک ...

من اصلا از انتقال گرفتن و تلافی کردن خوشم نمیاد حوصلشم ندارم برام مهم نیست دشمن دارم ندارم چشم دیدنم و دارن ندارن فقط خودم مهمم که میخوام بمیرمممم

من اصلا از انتقال گرفتن و تلافی کردن خوشم نمیاد حوصلشم ندارم برام مهم نیست دشمن دارم ندارم چشم دیدنم ...

من نگفتم که انتقام بگیری یا بخوای سر کسی بلا بیاری!!!!!

منظورم دووم آوردنه! ! این بزرگترین انتقامه

گفتم که بعد از سی سالگی حرفمو میفهمی

تا اون روز...

چی بگم 

یه بار فقط یه بار ازت خواهش میکنم اون دو تا روشی که اول بهت گفتم رو انجام بده اگه راضی نبودی دیگه خودتی و خودت

سلام عزیزم شرمنده اینجا پیام دادم. خاستم بپرسم شما بینی تونو پیش دکتر مسعود صحراییان عمل کردین؟ را ...

سلام عزیزم بله عااای شد بینیم خیلی طبیعی ‌‌خوب دراورد همونی شد که میخواستم کارشون عالیه اصلا هم درد نداشتم