2777
2789
عنوان

بنظرتون من با همسایه بدصحبت کردم؟

465 بازدید | 26 پست

ایشون واحد۱ پایین هستن وما واحد۲طبقه دوم.ایشون مطلقه هستن و دوفرزند دارن که هردو مشکل دارند

من وهمسرم و مابقی همسایه ها درک می‌کنیم شرایطش رو 

اما ایشون هم واقعا از حد گذرونده 

ایشون بااینکه کارمند بازنشسته هست و ازطرف بهزیستی هم ماهانه واس بچه هاست دریافت می‌کنه و تمام هزینه های درمانی و تحصیلی و پوشاک بچه ها تامین میشه(خودش گفته)اما بشدت بشدت رفتاری می‌کنه غیرقابل تحمل

مثلا تابستون چندین کیلو سبزی و گوجه میارم براش ک پاک می‌کنه میشوره و خورد و سرخ و رب درست می‌کنه

بعد تمام ورودی ساختمون از همون ابتدا تا طبقه ایشون کثیف و بوی بد و اشغال و..

یعنی مدام مثل سبزی فروشی زیر کفشات پر ته مانده سبزی

پاگرد ها مدام کیسه های بزرگ و سبدهای بزرگ و کثیف و سرصدا و بووووو اونم نه یک روز دو روز همیشه 

بعد ایشون علاقه داره هرچی خراب میشه و دورریز هست نگهداری.مثلا بچه کوچیکش۷سالشه اما کالسکه اونو نگهداشته داخل راه پله میذاره.ساک خرید.ویلچر مادرشوهر ک فوت شده.خلاصه ما رعایت کردیم اما دیگه تیر خلاص رو زد دیروز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تااینجا که حق با شما بود

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دیگه دیدم بخدا آدم خجالت می‌کشه از این وضع بهش زنگ زدم بعد کلی احوالپرسی 

گفتم عزیزم همسرم گفتن میان کمکتون تمام وسایلی ک تو راه پله هاست ببرین داخل واحدتون یا انباریتون

دیگه دیدم بخدا آدم خجالت می‌کشه از این وضع بهش زنگ زدم بعد کلی احوالپرسی  گفتم عزیزم همسرم گفت ...

گفتم ساختمون افتضاح شده دیگه 

گلم سمساری و آشپزخونه که نیست بخدا خفه شدیم 

آبروم تو فامیل و دوست و همکار رفت

گفتم ساختمون افتضاح شده دیگه  گلم سمساری و آشپزخونه که نیست بخدا خفه شدیم  آبروم تو فامی ...

در جوابم فقط گفت از شما انتظار نداشتم 

چند کیلو پیاز و ی ویلچر اینقدر مزاحمتون شده؟

گفتم انصافا مشکل ما اینه؟

دیگه جواب نداد گفتم حالا همسرم میاد کمکتون هرچی دورریز هست بذارین تو کوچه اگرهم جادارین ببرین داخل 

آپارتمان عمومی هست فدات شم بعضی کارا جاش نیست

ناراحت بشه  واقعا من دیوانه میشم توی همچین ساختمونی

ما۴واحد هستیم اون دو واحد دیگه هم گفتن گناه داره تا الان 

ولی بخدا نیازی ندارد آخه 

کلی هم بریز بپاش و غذای بیرون و مدام پیک خرید میاره واسش 

بعد میاد سبزی و پیاز تو آپارتمان اونم مدااااام سرخ می‌کنه 

رب و ترشی و مربا،😔