2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون خوب نیس بچه نیارید بدبخت میشه خب

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 51 پست
منم مثل تو بزرگ شدم گیر یه همسر پارانویید افتادم تو ۳۰ سالگی و متاهلی عاشق شدم عاشق یه آدمِ ..... ...

چقد واقعا هممون پر از دردیم من دیگه گریه هم برام کتری نمیکنه حالا میخواستم ازدواج کنم راحت بشم ولی خب میترسم تصمیم اشتباه بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان بابای من بی محبته خونه و ماشین هم نداره بنظرت کدومش بیشتر اذیتم کرده؟

مهم روحیه و سلامت جسمی روانی والدین بعد کم کم میتونن خونه ماشین بخرن

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

میگه دوتا از بدترین جنایتا اینان:  پسرم معتاده زن بگیره درست میشه طلاق نگیزید بچه بیاد د ...

👌🏻

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

باز خوبه مادرت اگر دو سمت بود چی میکردی , پدرت هم بلد نیست احتمالا تو خانواده یاد نگرفته , متاسفانه تربیت واقعا خرابه وضعش تو کشور یا یه بچه عقده ای میسازن یا خیلی رها و ول که ته خودشیفتگی میشه بچه , این وسط شاید 10درصد یکم وضعش بهتر باشه و درست تربیت کنن , پدر شما هم دست خودش نیست

مهم روحیه و سلامت جسمی روانی والدین بعد کم کم میتونن خونه ماشین بخرن

باور کن نمیتونن مگه اینکه کارشون تضمین شده باشه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
درسته ولی شاید مثلا یکی یه مادر فوق العاده و موفق باشه تو تربیت ولی نتونه هر سال برای بچش ی لباس بخر ...

بنظرم اگر مرد و زن خوب باشن میتونن بمرور زمان همه چیز بخرن

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

وقتی ماشبن و خونه از خودتون ندارید هم نیارید لطفا

واقعا ؟؟ توروخدا بچه داری سخته ؟؟ من خیلییی میترسم خونه و ماشین داریم ولی بیشتر حقوق شوهرم برای قسط وام میره خیلییی کم دیگه برای خودمون میره الان همه اش می ترسم بچه بیارم همش میگم بچه برای چمه  از اون ور میگم نکنه ناشکری باشه  

پسرم   
محبت چی میشه پس

منم پدرم ن تنها محبت نداشت زن باز هم بود هر چی داشت داد پای زن بعد هم منو مادرم و آواره گذاشت منم ب مادرم میگم چرا از این بچه دار شدی تازه پدر و مادر من ازدواج دومشون هم بود و از ازدواجهای قبلی بچه داشتن ببین من چ وضعی دارم و چ حرصی میخورم

واقعا ؟؟ توروخدا بچه داری سخته ؟؟ من خیلییی میترسم خونه و ماشین داریم ولی بیشتر حقوق شوهرم برای قسط ...

نگفتم بچه داری سخته من مجردم

ولی وقتی بابام رو مبینم وقتی مبینم من ۳۲ ساله باید کار کنم تا پول اجاره با بابام جمع کنم به جای اینکه به فکر ازدواج باشم به فکر جمع کردن پول برای اجاره سال دیگم 

این رو من منظورم بود

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠