من بابام اصلااا از نظر محبت و اینا کاملا صفره فقط پول در میاره همین تا حالا محبت پدرانه ازش ندیدم به حدی که ازش خجالت میکشم و هیچوقت باش راحت نبودم با مادرمم خیلی زیاد قهرن و محبت ندارن حالا به مادرم میگم چرا بچه داری یه دختر بشه مثل من عقده ای که محبت پدر ندیده میگه خب اگه بچه نمیوردمدیرم هوو میوردن اینم شد دلیل آخه
من رفتم روانشناس گفت مهر طلب هستی بشدت ایننگرانم میکنه
وااای شت من پول روانشناس رفتنم ندارم 😂
ولی میدونم اوضاع روحی روانیم داغونه خیلی خیلی داغون
به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجبتر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید
اره خب محبت کردن اصلا بلد نیس میگه دارم برای شما کار میکنم دیگه فک میکنه همچی پول هست
میدونم سخته ولی من شرایطمو گفتم ک بازم قدر بدونی حالا من همه زندگیمو نگفتم ک همین پدر چ بلاهایی سر ما آورد کاش پدر منم محبتشو بروز نمیداد اما حامی بود مرد بود پشتیبان بود حداقل از نظر مالی
قربون دلت برم آبجی الهی در آینده یه ازدواج خ ب کنی غم گذشته بره از دلت 🥺
فدات بشم من ک اصلا ب فکر ازدواج نیستم اما نمیگم شرایطت خوبه ولی گفتم بدونی شرایط خیلی خیلی بدتر هم هست ک حتی نمیشه بیانش کرد ایشالا شما هم ب آرزوهات برسی