2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون خوب نیس بچه نیارید بدبخت میشه خب

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 51 پست
سلامت روحی و روانی جسمی مهم تر از خونه اس

ببین الان بابای من بی محبته خونه و ماشین هم نداره

بنظرت کدومش بیشتر اذیتم کرده؟

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

ب اندازه کافی خودشون‌کلافه ان 

با این حرفا اذیتشون نکن

اونام بی تجربه بودن نمیدوستن تهش چی میشه 

تو هم اشتباهات خودتو خواهی داشت

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت روحی و روانی جسمی مهم تر از خونه اس

درسته ولی شاید مثلا یکی یه مادر فوق العاده و موفق باشه تو تربیت ولی نتونه هر سال برای بچش ی لباس بخره! و اون حسرت بخوره

سلامت جسمی و روانی و پول در کنار هم باید باشن 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

هر کس یه مشکلی داره پدر شما نمیتونه محبت کنه اینجور که شما میگید هیج کس نباید بچه دار بشه گاهی باید با دنیا جنگید چندین سال دیگه که خودت هم بچه دار شدی بچه ات میخواد ازت ایراد بگیره به هر حال هیچ کس کامل نیست

خیلی دلشکسته ام عقده ای شدم بسکه محبت ندیدم 

منم همینطور ولی از اونطرف نمیتونم از مرد دیگه ایی اون محبت رو دریافت کنم چون تو وجودم یه خلع بزرگ هست خیلی خیلی بزرگ که با هیچی پر نمیشه 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
نه یه داداش هم دارم ولی خب طلاق عاطفی هستن من تو این زندگی زجر میکشم🥲 : /discussion/topic/12010650/%d9%88%d9%82%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d8%aa%d9%88%d9%86-%d8%ae%d9%88%d8%a8-%d9%86%db%8c%d8%b3-%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%86%db%8c%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%af-%d8%a8%d8%af%d8%a8%d8%ae%d8%aa-%d9%85%db%8c%d8%b4%d9%87-%d8%ae%d8%a8?postId=309744338

منم مثل تو بزرگ شدم

گیر یه همسر پارانویید افتادم

تو ۳۰ سالگی و متاهلی عاشق شدم

عاشق یه آدمِ ...............

حالا یقه کی رو بگیرم

حالا دلیل مادر منو ببین

مادر من ۴ سال بچه دار نمی‌شده و یه دونه سقط می کنه تا منو به دنیا میاره. ۵ سالم بود داداشم به دنیا اومد

یه بار داداشم ازش پرسید تو که دیدی شوهرت اینجوریه چرا منو به دنیا آوردی گفت می خواستم به خانواده شوهرم اثبات کنم که بدون دارو هم بچه دار میشم:/ 

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
معتقدن بچه بیاد درست میشه  هه

میگه دوتا از بدترین جنایتا اینان:  پسرم معتاده زن بگیره درست میشه

طلاق نگیزید بچه بیاد درست میشه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️