2777
2789

لطفا بگید چطوری بود؟؟

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@dokhtare_tabeston سلام عزیزم...امیدوارم روز خوبی رو گذرونده باشی🥰😍

از تجربتون بفرمایید...من منتظرم😃😎💓💕

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
@dokhtare_tabeston   سلام عزیزم...امیدوارم روز خوبی رو گذرونده باشی🥰😍 از تجربتون بفرمایید. ...

سلام  من امروز تخصصی داشتم، تقسیممون کردن به گروه های ۴نفره، رفتیم تو ی اتاق چن تا مقوا و چسب وقیچی و از این وسایل بود ازمون خواستن راجب موضوع کتاب خوانی روزنامه دیواری درست کنیم، خدایی گروه ما عالی بود کلی ایده دادیم و اون خانم های مسئول مصاحبه همه چیو یادداشت میکردن، هر ایده ای که میدادیم واسمون امتیاز ثبت میشد خلاصه ۳۰دیقه زمان داشتیم، وقتی تموم وارد ی اتاق دیگه شدیم که بایذ بحث گروهی میکردیم دوتا موضوع بودن یکی کنفرانس بین المللی، یکیشم راجب معماری با هم گروهیام کلی بحث کردیم راجب این موضوع ۳۰دقبقه وقت داشتیم، اینم که تموم رفتیم که مدارکمونو ثبت کنن و بعدشم رفتیم معاینه پزشکی، بعد این رفتیم تو ی اتاق دیگه پشت سیستم نشستیم و ی سری سوالات روانشناسی بود ک جواب دادیم، کل مراحلش، همین بود🥰

سلام  من امروز تخصصی داشتم، تقسیممون کردن به گروه های ۴نفره، رفتیم تو ی اتاق چن تا مقوا و چسب و ...

خیلی ممنونم عزیزم..محبت کردید❤❤

فقط برای روز مصاحبه چی مدارکی باید ببرید؟

ریز نمرات

دیپلم

کپی شناسنامه

کپی کارت ملی

گواهی های امتیاز اور

دیگه چیزی میخواد؟