2777
2789
عنوان

کسی هست با شوهر معتاد بتونه زندگی کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12760 بازدید | 88 پست

عزیزم خداصبرت و اینکه من نمیتونم واقعا راهنماییت کنم ولی یه سوال ببخشید چطوری مصرف می‌کنه بوداره؟رفتارش و قیافش و حرکاتش بعد مصرف چطوری میشه 

من حس میکنم شوهرم یه چیزی  مصرف میکنه هفته ای یه بار کلا اخلاق و رفتارش و قیافش عوض میشه خیلی وقت پیش هم فویل پیدا کردم از انباریمون با کاغذ من بچه ندارم ولی شوهرمو دوس دارم نمیخوام گرفتار بشه میخوام کمکش کنم اگه چیزی هست بیشتر از فرو نره تو باتلاق

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه برای منم حمد و توحید بخونی ؟ حاجت دارم . منم همین الان برای شما و خانواده تون میخونم

به روی چشمم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
پسر خاله منم معتاد هروئین بود همسرش خیلی کمکش کرد بعد ۱۰ سال تونست ترک کنه ولی الان با یک زن دیگه دا ...

این ادمایی که اراده ندارن یا معتاد میشن یا میگن اگر نتونیم چیزی بکشیم باید خیانت کنیم 

💚حیوانم ارزوست 💚
پسر خاله منم معتاد هروئین بود همسرش خیلی کمکش کرد بعد ۱۰ سال تونست ترک کنه ولی الان با یک زن دیگه دا ...

همون معتاد می موند بهتر بود تا خیانت کنه بعضیا رو جون ب جونشونم کنی دردسر دوست دارن مایه ننگ

عزیزمی ممنونم❤

خواهش میکنم♥️

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

عزیزم خیلیا تو این باتلاق فرو رفتن و نابود شدن ولی من یه چیزی بهت بگم امیدوار بشی 

یکی از آشنایان  من چند سال  درگیر اعتیاد شده بود جوری که هر چی دم دستش بود مصرف میکرده شیشه هروئین و... جوری که توهم میزد باچاقو زن و بچشو تهدید می‌کرد به زنش تهمت میزد   وسایل خونه میشکست حتی کارش به جایی رسیده که دزدی می‌کرد و آخرش تو سطل آشغال میگشت و به آخر نکبت و بدبختی رسید و کلا دندون هاش  ریخته واز  هیکلش دیگه نگم.. 

تا اینکه یکی از فامیل هاش اینو به کمپ اجباری میبره ولی هیچکس حتی یک درصد هم باورش نمیشه این بنده خدا ترک نکنه

ولی در کمال ناباوری معجزه ای از سمت خدا صورت گرفت و این بنده خدا با یکبار کمپ رفتن کلا کنار گذاشت و الان به زندگی برگشته و به معنای واقعی شفا گرفت مثل یک فرد عادی کار میکنه زندگی میکنه و حتی ظاهر و قیافش هر روز داره بهتر و بهتر میشه 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.