2777
2789
عنوان

کسی هست با شوهر معتاد بتونه زندگی کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12760 بازدید | 88 پست
😔😔نمیتونم برم پیش مشاور الان دوباره انگار زده بهش میگم دوباره بهم ریختی دادوبیداد میکنه که تو دیگ ...

وای به نظرم دست نگهدار برای بچه مطمئن شو بعد چون تو بارداري بخوای با این قضیه رو به رو بشی وحشتناکه و هم خودت هم بچه آسیب می‌بینید، خواهر من چی بهت بگم که جنگ راه نیوفته!من شرایط زندگی و خانوادت رو نمیدونم نمیتونی بری مشاوره هر وقت تنها بودی فردا صبح زنگ بزن ۱۴۸۰ صدای مشاور با اونا صحبت کن

😔😔نمیتونم برم پیش مشاور الان دوباره انگار زده بهش میگم دوباره بهم ریختی دادوبیداد میکنه که تو دیگ ...

ان شاالله که حدست اشتباهه و اعتیاد نداره

ولی خواهشا از فکر بچه بیا بیرون تا مطمعن بشی

ببخشید دخالت میکنم اما خواهرانه بهت میگم صبر کن فعلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای به نظرم دست نگهدار برای بچه مطمئن شو بعد چون تو بارداري بخوای با این قضیه رو به رو بشی وحشتناکه ...

نمیدونم چکار کنم 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
ان شاالله که حدست اشتباهه و اعتیاد نداره ولی خواهشا از فکر بچه بیا بیرون تا مطمعن بشی ببخشید دخالت ...

خداکنه نباشه من چهارساله بچه میخوام و نمیشه دکترم میگه مشکلی ندارین

شاید حکمتیع نمیدونم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
نه بابا ب نظرت کسی که زن صیغه کرده رو باز میشه تحمل کرد؟

اگر به غلط کردن افتاده باشه میشه چرا نشه بابا این مردا عقلشون تو اونجاشونه، یه بنده خدایی شوهرش همش صیغه می‌کرد به گوشش میرسوندن دیگران اونم میگفت بدرک اینکه میخواد سرکاسه توالت آویزون کنه بره بذار .....و زندگیشو کرد ،البته که پذیرشش بسیار سخته 

قصدم همینه بخدا پدرم دراومده تو این یکسال اخیر بارها ترکش دادم خودم دارم از دست میرم انقدر دیشب گریه ...

انشالله بحق امام زمان  شوهرت ب راه درست هدایت بشه و توهم اینقد قوی بشی ک بتونی جلو همه مشکلات تحمل بیاری و موفق بشی گلم توگل بخدا بسپار بخدا گلم🤲🤲❤

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

اگه برای کار معقول وگرنه کن روت هندلر که نه مست لود نه معتاد زئوس هرا آفرودیت  زر نزن بابا لوس ننر خاله زنک موذی  مرتیکه ترزه جوالق بالغ ولی من ده جا شدم گوشی کثافت شیاد کودن هری بابا 🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🔥

دوست من شوهرش هروئین و شیشه میکشه،سرکارم نمیره،به دوستم دروغ میگفته میره سرکار،دوستم چهاربار فرستادش کمپ،اما بازم برگشته،دوستمم الان رفته خونه باباش ،اونم ازش خبری نیست حتی یه زنگ نزده حال دخترشو بپرسه