2777
2789
عنوان

کسی هست با شوهر معتاد بتونه زندگی کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12776 بازدید | 88 پست
عزیزم خیلیا تو این باتلاق فرو رفتن و نابود شدن ولی من یه چیزی بهت بگم امیدوار بشی  یکی از آشنا ...

خداروشکر که خوب شده این هارو میشنوم امیدوار میشم ،من همه تلاشمو میکنم گرچه داره اعصابم و چشمام از بین میره ولی به خاطر بچه هام  تلاش می‌کنم مجبور بشم میفرستمش کمپ

آدم خوب ک خودشم انتخاب کرده چرا باید درگیر هرویئن بشه اخههه نابود میشه چی بگم فقط خواهر جلوگیری کن ...

بچه اولم که ۶ سالشه این دومی هم ناخواسته شد فکر نمیکردم باردار بشم وقتی باردار شدم خیلی ناراحت بودم تازه همون موقع ها بود که فهمیدم کاملا معتاد به هروئین شده بهش میگفتم یه بچه دیگه گذاشتی تو بغلم که ولت نکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که خوب شده این هارو میشنوم امیدوار میشم ،من همه تلاشمو میکنم گرچه داره اعصابم و چشمام از بی ...

بله باید تلاش کنی

به محض اینکه کپ گذاشتیش نامه کمپ ببر و برو بهزیستی تحت پوشش میگیرنت  و ماهانه یه مبلغی بهت میدن

اگه برادر یا خواهر دلسوز داری ازش کمک بخواه همراهت باشن یا از خانواده شوهرت کمک بگیر 

اگر کسی نداری خودت زرنگ باش بچتو بغل کن و دنبال کارهای شوهرت بیفت 

انشالله ترکش میدی عزیزم 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
عزیزم خداصبرت و اینکه من نمیتونم واقعا راهنماییت کنم ولی یه سوال ببخشید چطوری مصرف می‌کنه بوداره؟رفت ...

روی ورق نازک آلمینیوم میکشن با فندک اتمی ،صورتش تیره میشه دماغش قرمز میشه صورتش و بدنش  میخاره ،انرژیش زیاد میشه و میخواد مثل فرفره کار کنه خوابشون کم میشه خوابش نمی‌بره و میل جنسی هم کم میشه 

سلام عزیزم توچقد شکل منی تایپکامو بخونی متوجه میشی منم همسرم هروئین مصرف میکرد الان ۲۶ روزه ازکمپ برگشته دوباره مشکوکم بهش منم مثل خودت کلافه وسرگردونم

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️

ببرش کمپ تا ترک کنه هرکی هم گفت بگو رفته یه شهر دیگ  سرکار

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
سلام عزیزم توچقد شکل منی تایپکامو بخونی متوجه میشی منم همسرم هروئین مصرف میکرد الان ۲۶ روزه ازکمپ بر ...

کمپ معمولی بردیش؟خودش میخواست ترک کنه؟

گاهی دلم میخواد بمیرم تا راحت شم ولی نگران بچه هامم زیر دست کی بیوفتن، الان رفته مصرف کرده راست راست داره جلوم راه میره کثافت 

دیگه دارم ازش متنفر میشم 

ببرش کمپ تا ترک کنه هرکی هم گفت بگو رفته یه شهر دیگ  سرکار

داداشش میدونه خودشم ۱۰ ساله کلاس میره معتاد بوده ولی کلا آدم های به درد نخوری هستن دوس ندارن به کسی خیر برسونن 

داداشش میدونه خودشم ۱۰ ساله کلاس میره معتاد بوده ولی کلا آدم های به درد نخوری هستن دوس ندارن به کسی ...

داداشش ولش کن خودت ب شوهرت ب پدر بچه هات کمک کن عزیزم والله ثواب میکنی از این درد نجاتش بدی. ببرش کمپ حرف بقیه هم براتون مهم نباشع مهم سلامتی اونه و زندگی تو بچه هات مگ اونا میخوان خرجتون بدن اصلا کاری ب بقیه نداشته باشه گلم بسپارش بخدل هر روز استغفار ربی اتوب الیه و صلوات بخون اینا درموم همه درد گرفتاری ها هستن بخدا امتحان کن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
کجا رفتی ؟خرج زندگی رو چه کار میکنی؟چرا طلاق نگرفتی؟

اولش که رفتم خونه بابام 

بعدشم مهریه رو اجرا گذاشتم و نفقه بچه ها رو میده 

با نفقه ومهریه زندگی میکنم 

دنبال طلاق نرفتم 

کمپ معمولی بردیش؟خودش میخواست ترک کنه؟ گاهی دلم میخواد بمیرم تا راحت شم ولی نگران بچه هامم زیر دست ...

من درخواست طلاق دادم گفتم یا طلاق یاکمپ خودش اومد کمپ از روزی ک اومد مثل پروانه دورش گشتم ولی خب فک میکنم داره مصرف میکنه چندباری مطمئنم مصرف کرده اگه دوباره دائم مصرف کنه قیدشوزدم 

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
روی ورق نازک آلمینیوم میکشن با فندک اتمی ،صورتش تیره میشه دماغش قرمز میشه صورتش و بدنش  میخاره ...

دقیقا همینطوری میشه😔حالا چکار کنم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..