2777
2789
عنوان

کسی هست با شوهر معتاد بتونه زندگی کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12773 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم نه ولی خاله ام تجربه شو داشت شوهرش ترک نکرد طلاق گرفت تازه دختر خاله ام یعنی بچه اش بر اثر سرطان خون فوت کرد ۷ سالش بود الان خاله ام ازدواج کرده خیلی خوشبخت شده و جوون تر 

💜عشق میکنم مثل بچه ها هنو میگم دوست دارم میگی چند تا😜🙂💯

آدم خوب ک خودشم انتخاب کرده چرا باید درگیر هرویئن بشه اخههه نابود میشه

چی بگم فقط خواهر جلوگیری کن سومی نیاد تو زندگیتون فلن دو تا بچه هم وقتی دیدی طرف هروئین می‌کشه نباید یکیشو میاوردی حداقل تا چهار سال بعد ک مطمئن بشی بخدا هروئین خیلی بده بعدا به جنون میرن ممکنه بچه ها رو با بره یا مرغ اشتباه بگیره سر ببره یا حتی خودت بنظرم لوش بده به کمپی پلیسی چیزی درمان شه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

تا خودش اراده نکنه فایده نداره بعد از ترک حتما باید کلاس هاش رو بره حتی خودت باهاش بری دوستم شوهرش ترک کرد یکسال و نیم کلاس هاش رو کامل رفت الان هم بعد از ده سال که از ترکش می گذره هنوز پاکه و دنبال مواد نیست بترسونهوقت تعیین کن مثلا بگو اگه تا آخر مهر ترک نکنی میرم بچه ها رو هم نمی برم الکی بگو تا بترسه بگو من نمی تونم بچه بدون پدر بزرگ کنم حتی شده چند روز بچه ها رو بذار برو چون کوچیکه خیلی اذیت میشه می ترسه

تاوقتی خودش نخادنمیشه 

من دادشم اعتیادداشت همه کارکردیم ترک نکرد 

۵سال پیش ازخونه رفت گم شده 

الان بعداز۵سال برگشته خودش همچی روگذاشته کنار پاکه 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
کاش منم مشابه امضاتو بنویسم حالم از ادبیات بعضیا بد میشه . واقعا تندخو هستن

بنویس عزیزم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

من از نزدیک چند مورد دیدم که با همسر معتاد موندن. اتفاقا بچه ها هم خداروشکر خوشبخت شدن ولی درباره خانم خونه شک دارم. اگه دوستش داری و زندگیت و بچه ها و همسرت و ... برات خیلی مهمه بمون... ولی اگه تنها دلیلت اینه که پشتوانه نداری، میتونی فعلا بمونی و یه شغلی واسه خودت دست و پا کنی و سرمایه جمع کنی تا هر وقت دیدی دیگه واقعا نمیتونی ادامه بدی باهاش، با دست پر بری از خونه با بچه هات

بیخیال خانواده و بقیه... این زندگی شماست و سرنوشتش دست شماست فقط. منتظر ناجی نباش گلم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !