دارم گریه میکنم حالم بده خیلی مستاصلم،تو رو خدا زیر ۲۰ سال و آدم های بی اعصاب و کسایی که شوخی دارن نیان نظر بدن ، شوهرم معتاد شده به هروئین دوتا بچه دارم ۶ ساله و ۶ ماهه ....همش دارم عذاب میکشم با استرس از خواب میپرم همش کابوس میبینم. یک جا خوب کار میکرد فهمیدن بیرونش کردن ترک کرد رفت یه جای جدید قراردادی ولی کارش سخته الان دوباره رو آورده ۱۰ روز پیش ترک کرد الان دوباره رفت مصرف کرد، خیلی سعی کردم کمکش کنم روحیه بدم تشویقش کنم به ترک ولی انگار فایده نداره میگه صبر کن درست میشم !!!!رفته کشیده اومده گوشیو داده به دوستش که باهاش کشیده خانواده خودم به درد برگشتن نمیخورن، پدرم وضع مالی خوبی نداره بخور نمیر در میاره همشم با مادرم قهر هستن و خودشون همدیگه رو قبول ندارن ، خواهر و برادرامم داغون ،بخدا بدبخت همیشه بدبخته .... وقتی اومد خواستگاریم خانوادش متشخص و اسم و رسم داربودن خودش هم خیلی خوش نام و با اخلاق بود خوشتیپ و ورزشکار هیکلی خیلی دخترها آرزو داشتن باهاشون ازدواج کنه ولی خودش منو انتخاب کرد ازدواجمون سنتی بود الانم خوش اخلاقه دست بزن نداره به فکر زن و بچست دارم آتیش میگیرم از اینکه آدم خوبیه و گرفتار شده دوس داشتم با من خوشبخت بشه ولی نشد غیررخودم نگران بچه هامم که یه پدر معتاد دارن و قطعا آینده خوبی درانتظارشون نیست اینم بگم که به اعتراف خودش از ۱۴ سالگی مصرف کرده بوده و خیلی تز مواد ها رو امتحان میکرده و میگذاشته کنار ولی الان حدود یکسال و نیم هست که گرفتار هروئین شده که نمیتونه کنار بزارتش چند بار ترکش دادم تو خونه به کمک قرص ولی دوباره شروع کرده نمیدونم چه غلطی بکنم تورو خدا بگید چه کار کنم ،برم خونه بابام ؟فایده داره ؟آبروش میره دوست ندارم آبروش بره تو ۱۵ سال زندگی تاحالا قهر نرفتم خونه پدرم از نظر خیلی ها یه زوج عاشق و خوشبختیم ولی خودم باردار بودم بار ها آرزوی مرگ میکردم حتی فکر کردم خودمو با بچه هام بکشم راحت شیم ولی ترس از خدا و گناه خودکشی نگذاشت اینکارو بکنم ،پارسال حامله بودم فهمیدم به طور جدی مصرف میکنه و وابسته شده بردمش مشاوره دو جلسه بعدم از مرکز ترک قرص گرفتم گذاشت کنار ولی چند بار لغزش کرد ،کلاس ان ای فرستادمش ولی کلاسو جدی نمیگرفت ول میکرد نمیرفت تو رو قرآن هر کس اگر تجربه یا تخصصی داره بهم کمک کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم روی مخش کار کن که راضی بشه ببریش مرکز ترک اعتیاد اونجا بستری بشه
دست خودش نیست چون مصرف کرده وسوسه میشه
با توجه به شرایط خونتونو بچه هات به نظر میاد طلاق برات مناسب نباشه
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون