2777
2789
عنوان

چرا بعضی وقتا دعامون مستجاب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 58 پست
برو تو کار قانون جذب کائنات  خواسته هااتو با جزئیات بنویس  هرچی،میخوای تاکید میکنم کلی ن ...

میشه بگی چه جوری؟

یعنی واقعا بعد از این همه دعا میشه؟

برای رسیدن به کسی که دوسش دارم و ۴ ماهه جدا شدیم 

خیلیم بدجور جدا شدیم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ۴ ماه شده ولی واقعا برام اندازه ۴ سال گذشته ، خیلی سعی کردم نمیگم کامل ولی بعضی از گناهامو ترک ...

من یه سالو نیم واسه عشق یک طرفم کریه کردم فقطم از خدا کمک میخواستم بعد اون همه گریه و رازو نیاز بهم فهموندن که باید به یکی از ائمه توسل کنم درواقع مادر یکی از ائمه که خودش زندگی عاشقانه ای داشته 😍توسل کردم و بعد ۴ ماه حدودا از توسلم آقا بی خبر از همه چیز اومد خاستگاری و الان یه دختر شش ساله داریم پس اصلا نا امید نشو قسمتت باشه میاد فقط حتمااا ترک گناه کن و سمت حرام نرو حتی نگاه حرام و چشم چرونی خدا خودش جوابتو میده اگه قسمتت نباشه هم بهت میفمونن 

من یه سالو نیم واسه عشق یک طرفم کریه کردم فقطم از خدا کمک میخواستم بعد اون همه گریه و رازو نیاز بهم ...

وای عزیزم چقدر قشنگ کاش برای منم بشه

واقعا اون سک سال و نیمو چه جوری گذروندی؟

من خیلی زندگیم جهنمه متاسفانه تو خونمونم خیلی جو متشنجی هست که باعث میشه گاهی بداخلاقی کنم ولی واقعا خدا شاهده که همه تلاشمو میکنم توروخدا واسم دعا کن😔

میشه بگی به چه کسی متوسل شدی؟ حضرت فاطمه؟ و اینکه دعا رو چه جوری بیان میکردی؟

وای عزیزم چقدر قشنگ کاش برای منم بشه واقعا اون سک سال و نیمو چه جوری گذروندی؟ من خیلی زندگیم جهنمه ...

عزیزم به مادر امام زمان زیارتشو بعد نماز میخوندم روزی یبار تو مفاتیح نوشته والده حضرت قائم اون یک سالونیم به سختی گذشت ولی الان همش خاطرات شیرینه 

میشه بگید چی میگفتین ؟ چه دعایی میکردین؟

داداشم رفته بود ترکیه برای مهاجرت به زور نذر و نیاز و خواهش و التماس راضی اش کردیم برگشت بعد چند وقت اینجا فوت شد 

شاید اگه میرفت اروپا اینجور نمیشد

عزیزم به مادر امام زمان زیارتشو بعد نماز میخوندم روزی یبار تو مفاتیح نوشته والده حضرت قائم اون یک سا ...

الهی که همیشه ی همیشه خوشبخت کنار هم باشید عزیزم ممنونم ازت که برام وقت گذاشتی و بهم انگیزه دادی برای منم اگه دوست داشتی دعا کن انشالله همیشه خاطراتتون مثل عسل شیرین باشه🌷❤️

داداشم رفته بود ترکیه برای مهاجرت به زور نذر و نیاز و خواهش و التماس راضی اش کردیم برگشت بعد چند وقت ...

آره دقیقا بعضی چیزا رو نمیشه به زور خواست منم واقعا همیشه او دعاهام میگم که خدایا به صلاحم کن

خیلی براتون ناراحت شدم امیدوارم خدا بهتون صبر بده و روحشون قرین آرامش🙏🏼