2777
2789
عنوان

چرا بعضی وقتا دعامون مستجاب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 58 پست
من شنید م حرم امام رضا جاییه که هرچیزی که میخوای رو برات خیر میکنن حتی اگه خیر نباشه...

پس چرا من حاجتمو نگرفتم دو بار از راه دور رفتم مطمئن بودم  جواب میده 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
برو تو کار قانون جذب کائنات  خواسته هااتو با جزئیات بنویس  هرچی،میخوای تاکید میکنم کلی ن ...

میشه بیشتر توضیح بدی خودتون نتیجه دیدید

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خداوند صلاح بهتر و قشنگ تری واست در نظر گرفته که بعدا شکر میکنی که خوبه واست اتفاق نیفتادش عزی ...

یعنی میشه واقعا ؟ 

خیلی سخت گذشت بهم خیلی شب و روزام مثل کابوسه هنوزم همش منتظرم و همش دارم دعا میکنم

آخه واقعا برای رسیدن به کسی که دوسش داریم میشه چند سال صبر کرد؟ اگه دیگه هیچوقت نیاد چی؟ 

تا الان چند سال صبر کردی؟صبر کردنات منطقیه؟در کنار دعا نماز اول وقت و ترک گناه هم داری؟با تضرع و گریه دعا میکنی؟

والا ما ک سر از حکمت خدا درنیاوردیم منک نذر و دعایی نیس نکرده باشم..۹سال هرماه رفتم حرم امام رضا التماس....ی بچه واقعا خاسته زیادیه؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
تا الان چند سال صبر کردی؟صبر کردنات منطقیه؟در کنار دعا نماز اول وقت و ترک گناه هم داری؟با تضرع و گری ...

الان ۴ ماه شده ولی واقعا برام اندازه ۴ سال گذشته ، خیلی سعی کردم نمیگم کامل ولی بعضی از گناهامو ترک مردم اما یه وقتایی از دستم در میره غیبت و یداخلاقی متاسفانه ولی بعدش استغفار میکنم

بعضی وقتام نا امید میشم خیلی

اما تا دلت بخواد گریه میکنم و سعی میکنم نمازان اول وقت باشه

میشه برام دعا کنید😔

محتاجم به دعا الهی خدا هر چه خیرته پیش روت بذاره دلتو اروم کنه..تو دعاهات از خدا انچه که صلاحت هست بخواه نه انچه که در دلت هست...ما از اینده خبر نداریم...مصلحت خودمونو نمیدونیم