2777
2789
عنوان

چرا بعضی وقتا دعامون مستجاب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 58 پست
ان یه زمانی عکس پروفایل من بود تو نی نی سایت 😬🤣

خوب که چی ؟

شاید مال خیلی بوده باشه

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه حاجت من رسیدن به کسیه که دوسش دارم الان ۴ ماهه جدا شدیم و هر زمان احساس میکنم ممکنه با یکی دیگه ...

ما که از قسمتون خبر نداریم شاید قسمتت اصلا نباشه....اگه خدا شمارو براهم ساخته باشه خیلی راحت به هم میرسید کسی نمیتونه ازت بگیره

خوب که چی ؟ شاید مال خیلی بوده باشه

چته 

😐 اینکه تو الان حوصله نداری و با خدا حرف داری دلیل نمیشه به بقیه بپری 

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   
چته  😐 اینکه تو الان حوصله نداری و با خدا حرف داری دلیل نمیشه به بقیه بپری

کاملا از طرز کلامتون مشخصه کی داره میپره 

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
من شنید م حرم امام رضا جاییه که هرچیزی که میخوای رو برات خیر میکنن حتی اگه خیر نباشه...

اما رضا خیلی مهربونه 

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

والا من کمکمش ۵ ساله دارم دعا میکنم هرروزو هرشب یه بخت خوب نصیبم شه ازدواج کنن

اطرافیانم بهم میگن ترشیده سنت زیاد شده بااین که سنی ندارم دلمو میشکونن

دعا میکنم یه کار خوب بگیرم 

هیجی اصلا 

نمیدونم کجاش ایراد داره که براورده نمیشه😔

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
چند سال پیش یه دعایی کردیم به زور از خدا حاجت گرفتیم الان میگیم ای کاش اصرار به دعا نمی‌کردیم چون پش ...

مطمعن باش خدا به زور چیزی به کسی نمیده اگه داده خودش راضی بوده که داده

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

بگم ؟

یکی اینکه به صلاح نیس خدا میگه نشه بهتره من میدونم پس برات براورده نمیکنم 

یکی اینکه خدا میگه من بهترشو برات کنار گذاشتم بصبر به جا اون بهتر میدم 

یکی اینکه من دلم میخاد بت بدم اما تو خودت بدی ینی چی؟

ینی از این طرف دعا و التماس از اون طرف مردم از زبونت اساش ندارن بس که نیش میزنی حق الناس گردنته مال مردم رو دسسته و...

آخه حاجت من رسیدن به کسیه که دوسش دارم الان ۴ ماهه جدا شدیم و هر زمان احساس میکنم ممکنه با یکی دیگه ...

من دقت کردم خدا تو مسایل عاطفی دخالت نمیکنه  خودت برو با طرف موضوع رو حل کن

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد