2777
2789
عنوان

بیاین به خودمون برسیم دوست جونا

| مشاهده متن کامل بحث + 265056 بازدید | 8303 پست
شام سعی میکنم از همون سالاد بخورم...یا با میوه فصل سالاد درست کنم. بعد از ساعت 9 هیچ غذایی نمیخورم.فقط دمنوش ارامش بخش.. صورتم رو با فیس واش می شورم.هفته‌ای 2 بار اسکرابواشرابزنم
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی زینک هم استفاده میکنم هفته‌ای 2 روز. لوازم ارایش ریمل و رژ میزنم.از برندهای بدون سرب استفاده میکنم.ضد افتاب فیس دوکس هم تازه گرفتم به پوستم ساخته...پن روشن کننده فیس دوکس هم استفاده میکنم.بعد از حمام هم کره بدن میزنم
اره خوب بود من ناخنام خیای شکننده بود یه کرم محافظ دست و ناخن گرفتم بعد هم از کلسیم جوشان استفاده کردم...خداروشکر بهتر شده
بلو بدمنوشبلوشنیدم چربی سوزه و متابولیسم رو بالا میبره اون رو بعد از غذا میخورم دمنوش الوورا برای پوست عصرها میخورم. شب هم اکثرا به لیمو یا گل گاو زبان. یه مقدار گل محمدی هم خشک کردم تو دمنوشام میریرم