2777
2789
عنوان

بیاین به خودمون برسیم دوست جونا

| مشاهده متن کامل بحث + 265056 بازدید | 8303 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها منم مدتهاست عرق کاسنی و شاهتره ناشتا میخورم هفته ای ۴ ۵ بارم ماسک پودر جوانه گندم و ماست میذارم البته قبلش با گلاب صورتمو تمیز میکنم برای من عالی جواب داده پوستمم مختلطه اگرم ده بار در روز برم بیرون از خونه ضد افتاب یادم نمیره،اکنه لاین مای استفاده میکنم به من از انواع خارجی بیشتر میسازه
من خودم دیگه فیلسوفی شدم تو پروسه کاهش وزن و سایز رزیمای زیادی کم خوری بسیاررررررر مضره آدمی که دنبال لغریه باید خیلی با وصله باشه بعد هم ورزش ورزش ورزش بعد هم تغذیه درست باید عادت کنیم به سالم خوری من خودم الان کم طاقت شدما ولی میدونم ورزش میکنم نتیجه میده بالخره و تغذیه سالم
صبح حا عرق کاسنی و شاطره میخورم ناشتا با خاکشیر و قهوه سبز ماسک میزارم عصر ها ایروبیک میرم حلقه میزنم قرص ول وومن و ویتامین ث و اهن میخورم بعد ناهار شبا ابرسان و کرم دور چشم و ترک پا میزنم شبا حتما دوش میگیرم //////////////////////////// عرق کاسنی و شاهتره علاوه بر اینکه کبد رو پاکسازی میکنه تاثیر فوق العاده ای تو شفاف و صاف شدن پوست صورت داره ////////////////////////// دور چشم سینره میزنم معتقدم بهداشتیا رو باید ایرانی زد ////////////////////// من یک ساعت بعد از ناهار نصف لیوان عرق شاهطره با تصف لیوان کاسنی قاطی میکنم میخورم بدون شکر نه ممنوعیتی نداره صبح ها ناشتا خاکشیر با اب ولرم شبها قبل از خواب یک لیوان عرق رازیانه با یک ق م عسب قاطی نیکنم میخورم به جز ایام پریودی (کسانی که کیست سینه دارن نباید رازیانه بخورن) رازیانه رو چهل شب میخورم چهل شب نمیخورم //////////////////////// منم پوستم چربه ماسک حنای بیرنگ وماست وآبلیموبزن صورتت خیلی خوبههههه /////////////////////////// کرم دورچشم برای پیشگیری از چروک و سیاه شدن دور چشم لازمه ////////////////////////
عرق کاسنی و شاطره مخلوط یه استکان صب ها ناشتا //////////////////////// من دوش میگیرم بعدش اکسید دوزنگ میزنم برای بوی نگرفتن ولی باعث سفیدی هم میشه کرمش و داروخونه بخر 2 3 تومنه ////////////////////// دوستان ماسک ها مثل همین حنا قرار نیست به همه بسازه خودتون امتحان کنید ببینید کدوم بهتون بیشتر میسازه مثلا من خودم حنا اصلا بهم نمیسازه پوستمو تیره میکنه هرشب روغن جوانه گندم و هسته انار اصل دارم رو با یه کم عسل قاطی میکنم نیم ساعتم میزارم رو پوستم بعدش با اب سرد میشورم و میخوابم صبح پوستم عالیه ///////////////////////////////// راستی هر روز ویتامین eو اهن میخورم. //////////////////////////////
من هفته ای دوبار کلسیم هفته ای دوبار امگا سه یا ایمدین هرروز مولتی دیلی میخورم ////////////////////// خانما اگر میتونین صبح ها شیر بادوم بخورین زیبایی عجیبی به پوست میده فوقالعاده پوست نرم و شفاف میشه من یه دوره میخوردم خیلی عالی بود الان تنبل شدم متاسفامه //////////////////////// من رفتم ازمایش کلى دادم همه چى خیلى هم هزینش نشد با دفترچه حدود ٦٠تؤمن شکر خدا قند و چربى و تیروئید و کم خونى و هیچى کلا نداشتم فقط ویتامین دى کم داشتم اونم امپول زدم حل شد به نظرم خوبه سالى یکبار چکاب بشیم ///////////////////////////////////////// گوجه سبز عزیز ویتامین eواسه پوست صورت خیلی خوبه...انگار به سینه هم حجم میده عزیزم. ///////////////////////////////// من بخاطر کم خونی که دارم شبی دوتا آهن (فیفول ) ماهی دوتا ویتامین دی میخورم ////////////////////////////////// منم کلی به خودم میرسم پنج روز در هفته ورزش میکنم ماسک سفیده تخم مرغ و حنا و لیمو استفاده میکنم قرص آهن و زینک و ویتامین eاستفاده میکنم ///////////////////////////////// دیلی مولتی مارک نیچر مید رو هرروز بخور
صب ها ناشتا: عرق کاسنی+عرق شاتره/ خاکشیر تو اب جوش/ قهوه سبز بین صبحانه تا ناهار : چای سبزو خرمای خشک عصر:ایروبیک و حلقه زدن و ماسک بعد ورزش جای سبز شام: حتما سبزیجات پخته شده و پروتیین و سالاد بعد ناهار: وا وومن /اهن/ویتامین ث شبا قبل خواب: دوش میگیرم/ کرم دور چشم/آبرسان/ ترک پا/ اسپری دو فاز به موهام بعد دوش گرفتن لوسیون بدن و اکسد دو زنگ به زیر بغل استفاده از ژل بانوان هفته ای یه بار اسکراپ میزنم هفته ای یه بار سفیداب //////////////////////// ماسک ها: حنا و ماست کف دریا و ماست نشاسته و ماست ///////////////////// شبا قبل خواب و قبا هر کرمی گلاب به صورت //////// ضبح حا با شامپو بچه صورتم و میشورم و ضد افتاب میزنم میرم سر کار از سر کار برگردم با ژل پاک کننده صورتم و میشورم بعد ژل شستشو بعد تونر میزنم///////////////// اهل ارایش نیستم کلا هیچی نمیزنم به پوستم///////////// گاهی به مزه هام روقن فندق میزنم ///////////////////////////// لبلو میزنم شبا
منم روزی ی دونه کپسول فارماتون میخورم 1 روز در میون امگا 3 هفته ای دوبار ویتامین دی آمپول ب 12 هم دکتر بهم گفت هفته ای یدونه بزنی خوبه شبی یکی هم قرص ب 1 300 بخوری ولی این آخریو فقط یک ماه انجام دادم چون آمپول دوس ندارم ////////////////////////// کاسنی به پوست من خیلی میسازه من سفید اب و ایلیمو عم میزارم گاهیم با ماست /////////////////// البته مهم ترین جمله من حفظ ارامش ولذت بردن از زندگیه!!!اینو بزرگ مینویسم //////////////////////// من بعد استفاده از کلی ضد افتاب و کرم خارجی و به فنا دادن پول های هنگفت به این نتیجه رسیدم بهداشتی فقططططططططططططط ایرانی ضد آفتاب فقط ایرانی ////////////////////// ماسک حنا و ماست در از بین بردن لکه ها خوبه و همچنیمن ودر کف دریا با ماست ////////////////////////////// ی مدتم واسه ریزش مو دکتر بهم آمپول بیوتین وب پانتن داده بود اونم ماهی ی بار میزدم خیلی خوب بود روزایی که میزدم فرداش پوست صورتم حس میکردم انگار ی تزریق چربی ملایم انجام دادم!
سلام دوستان.چه تاپیک خوبی... منم بگم؟؟ من صبا ناشتا ابلیمو و چای سبز میخورم بین صبحانه و ناهار یه روز در میون ویتامین ث جوشان.روز بعد کلسیم و دی جوشان برای ناهار یه ظرف سالاد هر چی دستم برسه میریزمب توش..کاهو.گوجه پیازچه.شوید..مغز گردو .به. سیب..کنجد..آبلیمو یا سرکه...بعد از سالاد هر غذایی که داشته باشیم. بعد از ناهار دمنوش میخورم...عصری هم امگا3
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.......
منم الان دوماهه روغن زیتون گرم میکنم میزنم به موهام هفته ای دوبار...دور چشم و کرم شب میزنم...ضدافتاب که همیشه زدم...تو روز هم کرم روز اورال میزنم...و کرم مرطوب کننده دست هیمالیا ////////////////////// میخام شام نخورم...داروهای پوستم رو استفاده کنم باز...هر شب دوش بگیرم...موهای صورت و بدنم ر ومرتب اپیلاسیون کنم...ناخنم هام رو هر 2 هفته 1 بار لاک بزنم...پاهام رو هر روز کرم بزنم... ولی لاغر شدن از واجباته ////////////////////////// خانما چیزی که خودم تجربه کردم ضدافتاب رنگی استفاده ی مدوامش مثلا روزی دو سه بار رنگ پوست رو به مرور کدر میکنه و شفافیت پوست رو میگیره برعکس ضدافتاب ساده استفاده ی مدوامش پوست رو باز میکنه و شفاف من الان ضدافتاب ساده بایودرما دارم که مرتب روزی سه بار استفاده میکنم ضدافتاب زنگی ساسکین هم دارم که بجای کرم پودر برای مهمونی استفاده میکنپ ////////////////////////// منم زمانی که رژیم میگرفتم شده بود دوماه استپ کنم داشتم سایز کم میکردم باید صبور باشی رژیم زیگزاگی خیلی کمکت میکنه یک روز 2000کالری بخور دو روز بعد 1000با 900کالری بخور وزنت تکون میخورده یا سه روز رژیم شیر بگیر ///////////////////////////// بچه ها منم مدتهاست عرق کاسنی و شاهتره ناشتا میخورم هفته ای ۴ ۵ بارم ماسک پودر جوانه گندم و ماست میذارم البته قبلش با گلاب صورتمو تمیز میکنم برای من عالی جواب داده پوستمم مختلطه اگرم ده بار در روز برم بیرون از خونه ضد افتاب یادم نمیره،اکنه لاین مای استفاده میکنم به من از انواع خارجی بیشتر میسازه ///////////////////// من هر روز سبوس و تخم کتان و زیره استفاده میکنم