2777
2789

تکمیلی تا ۱۰ تومن ساپورت میکنه و از دکتر بابت چشم و کمرم نامه دارم که تامین اجتماعی قبول داره،حالا کل هزینه رو بیمه تکمیلی و بیمه تامین اجتماعی پرداخت میکنه؟حدودا ۲۰ تومن هزینشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز نرفتم،زوده ولی نامه هارو گرفتم تنگی کانال نخاع بیرون زدگی دیسک و خشکی دیسک دارم چشمم ضخامت ق ...

اینقدر سخت میگیرن بی انصاف ها من هرکاری کردم نشد چشمم رد شد معده ام رو عمل کردم دکتر زد طبیعی واریس معده میگیره بازم قبول نکردن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من از روندش خبر ندارم ولی خودت می گی تکمیلی ۱۰ می ده تامین اجتماعی هم دو نیم می ده ۱۲ و نیم بیمه می ده هنوز کوو تا ۲۰ تومن احتمالا تکمیلیت فرانشیز هم بگیره مثلا واسه ما هزینه زایمان هر چی باشه ۲۰ درصدش و خودمون باید بدیم بقیش و تا سقف ۱۶ ملیون بیمه تکمیلی می ده

اینقدر سخت میگیرن بی انصاف ها من هرکاری کردم نشد چشمم رد شد معده ام رو عمل کردم دکتر زد طبیعی واریس ...

واسه بیمارستان دولتی یا خصوصی؟ دکتر بمن می گه سزارینت اجباریه برای اینکه اون دو نیم از بیمه تامین بگیرم خودم باید کاری کنم یا بیمارستان خودش انلاین کم می کنه؟ من بیمارستان خصوصی می خوام برم طرف قرار داد تامین اجتماعی هم هست

واسه بیمارستان دولتی یا خصوصی؟ دکتر بمن می گه سزارینت اجباریه برای اینکه اون دو نیم از بیمه تامین بگ ...

کلا سزارین فرقی نداشت بیمارستانش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

😭😭😭😭😭 از تأمین اجتماعی دزدتر خودشونن

نه کمیسیون ربطی به تامین اجتماعی نداره مال علوم پزشکی هست