2777
2789
عنوان

سوتی های رانندگی

210 بازدید | 11 پست

بیای بگین  یه کم بخندیم اولین رانندگیتون رو چه سوتی هایی رو دادین خودتون هم تعجب کردین من یه با در سمت راننده رو کامل نبسته بودم شانسم خیالون خلوت بود یه دفه باز شد انقد ترسیدم 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بار که همسرم بهم آموزش میداد پشت فرمون که نشستم تا ماشین راه افتاد جیغ زدم هنوزم بعد چند سال گاهی ادامو درمیاره

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
من میخواستم از دنده ۳ برم ۴ یهو رفتم رو دنده عقب🤣🤣🤣🤣 ماشین یه جیغی کشید🤣

🥲منم این کارو کردم 

من یک بار رفتم پارک کنم ماشین گیر کرد بین دوتا جدول لبه جوب 

رفتم زنگ زدم پسر همسایه اومد درستش کرد بهم می‌گفت فقط باید فرمول ریاضی حل کنم ک بتونم بکشمش بیرون ک نیوفته تو جوب می‌گفت خدایی چ جور رفتی اونجا گفتم خودمم نمی‌دونم رفتن دیگ 

خلاصه ک یا هر بدبختی بود ماشین و در آوردیم از بین دوتا لبه جدول 😶

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
وای اونجا رفته بودی چیکار اونم با یه بچه

از تهران رفته بودم برای سر زدن ب یسری زمین ک تراکتور مسیرو خراب کرده بود گیر کردم چندساعت تا کمک بیاد

چرخ ماشینم گیر نکرده بود کف ماشین گرفته بود هیچجوری تکون نمیخورد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤