«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتابهایی است که امروز میخوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
ناهار اوردم حتی یکیشون بلند نشد کمکم کنه ناهار خوردن سفره رو جمع کردم به دختر خاله مهدیس گفتم تو ترانه اتخاب کن منم ظرفا رو بزارم ظرف شویی ترانه انتخاب میکرد یکی رژ شو میزدمشغول بودن همشون صدای ترانه رو زیاد کرده بودن من خوشحال بودم چون اینجور صدا بیرون نمیرفت
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜
یکیشون که بلند شد برقص داد زدم انتر بیا ظرف هارو بشور بعد
ماشالله هجوم شخصیت و وقار
یه روز کاسه صبرم پرمیشه میریزه. همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم