مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
یکیشون که بلند شد برقص داد زدم انتر بیا ظرف هارو بشور بعد
😦
موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜
خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم
هم نهار خوردن هم کتک!! ی نفری چجوری میتونی هفت نفرو بزنی
ملوان زبلم وقتی اسفناج یا اون گیاه م ا ر ی جوانا رو میخورد میکشید انقد زور نداشت
یه روز کاسه صبرم پرمیشه میریزه. همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
حالا تو که تکلیفت معلومه بکنار مل چه سسخولیم نشستیم سس شعرای تو رو میخونیم والا آدم ۸ تا گوسفندم نمیتونه تنهایی بزنه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید