2777
2789
عنوان

خواستگار دارم مشورت میخوام

216 بازدید | 35 پست

سلام ازتون مشورت میخوام

یه خواستگار دارم بیست و پنج سالشه وضع مالیش خوبه

از نظر اخلاقیم خیلی خوبه

نمیدونم چی‌جوابشو بدم

من خودم خیلی مرددم

تازه بیست سالمه و میخوام برم دانشگاه این ترم و برم دنیارو تجربه کنم و عاشق بشم

الان هم این پیش اومده چیکار کنم؟

وقتی دو دلی و تردید داری نه زندگی خودتو خراب کن ته اون طرف و ....من قبل دانشگاه ازدواج کردم ولی دیگه جشمم هیچکسو جز همسرم ندید ..

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

اولین بار میخواید برید دانشگاه؟ ببینید من خودم دوست دارم ی مدت هر چند کوتاه مستقل زندگی کنم بعد ازدواج کنم این هدفمه شما هم خودت باید سبک سنگین کنی که دلتون میخواد عاشق بشید ازدواج کنید یا ی سنتی که کیس خوبیه و انتخلب میکنید ولی بنطرم صرفا برا اینکه تو دانشگاه عاشق بشید رد نکنید چون واقعا معمولا چیز خوبی از دانشگاه در نمیاد😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دو دلی و تردید داری نه زندگی خودتو خراب کن ته اون طرف و ....من قبل دانشگاه ازدواج کردم ولی دیگه ...

قطعا

من میترسم دوستام همه مجردن کلی بگردن و خوشبگذرونن من بمونم خونه یا نتونم چیزای زیادی رو تجربه کنم

اولین بار میخواید برید دانشگاه؟ ببینید من خودم دوست دارم ی مدت هر چند کوتاه مستقل زندگی کنم بعد ازدو ...

اره اولین بارمه

نه نمیگم تو دانشگاه عاشق بشم حداقل یکم مستقل باشم 

یکم بگردم دنیارو ببینم

تردید داری و میترسی و خیلی جونی نمیدونم سخته

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

خب کاری نداره که 

اگه میخوای یه مدت باهاش رفت و آمد کن ببین چجوریاس ، به دلت میشینه یا نه، باهاش راجع به آرزوها و برنامه هات صحبت کن ببین چقدر فکرتون به هم نزدیکه، فوقش خوشت نیومد تمومش می کنی 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره