2777
2789
عنوان

خواستگار دارم مشورت میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا میترسم بعدا پشیمون بشم یا موقعیت های بهتری باشه نمیدونم

الان خودمو جا تو گذاشتم من بودم رد میکردم اخه بنظرم هنو واس ازدواج زوده

ببین باز تو بهترین رو برا خودت میدونی اونو انتخاب کن 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
خب کاری نداره که  اگه میخوای یه مدت باهاش رفت و آمد کن ببین چجوریاس ، به دلت میشینه یا نه، باه ...

همین دیگه طرف اهل این چیزا نیست متأسفانه

اهل دوستی و اینجور چیزا

وگرنه خودمم اینو میخواستم

ولی نمیشه اصلا مستقیم حرف نزدیم

چیزی قبول نشدم با سوابق میرم

یا خدا

حالا با سوابق داری میری اون پسره رو پسند نمیکنی؟فکر کردی دانشگاه ریختن که واست بهترش وجود داشته باشه.اگر پزشکی بودی میگفتم عجله نکن.تازه اونام هیچی نیستن

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
همین دیگه طرف اهل این چیزا نیست متأسفانه اهل دوستی و اینجور چیزا وگرنه خودمم اینو میخواستم ولی نم ...

دوستی چرا؟

مگه خواستگار نیست؟

مامانت به مامانش بگه دختر و پسر چند جلسه با هم صحبت کنن اگه از خوششون اومد قرار خواستگاری رسمی میزاریم 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
یا خدا حالا با سوابق داری میری اون پسره رو پسند نمیکنی؟فکر کردی دانشگاه ریختن که واست بهترش وجود دا ...

وا عزیزم چه ربطی داره

من نمیگم تو دانشگاه هست

میگم بگردم یکم نه انقدر زود ازدواج کنم

نمیدونم چیکار کنم بخدا

شما خودتون بودید چیکار میکردید

من احتمالا موقعیت از این بهتریم داشته باشم

نمیدونم

دوستی چرا؟ مگه خواستگار نیست؟ مامانت به مامانش بگه دختر و پسر چند جلسه با هم صحبت کنن اگه از خوششو ...

نه اینجا اینجوری نیست رسمی بشه دیگه تمومه 

و حرف زدن و ایناهم نمیشه فقط یه بار شاید اونم اخرای کار که حتما باید راضی باشی

اگه خودش بهم پیام میداد حرف میزدیم خیلی خوب میشد

وا عزیزم چه ربطی داره من نمیگم تو دانشگاه هست میگم بگردم یکم نه انقدر زود ازدواج کنم نمیدونم چیکا ...

من که تجربه دارم میگم رد نکن

اما اگر واقعا پیراپزشکی یا پزشکی بودی.میگفتم یه مدت نامزد شو تا بعد

تازه بازم میگفتم رد نکن

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
واقعا؟ آخه طرف هم دوره راهش هم تحصیلات زیادی نداره میترسم بعدا بهتر پیش بیاد

به دوچیز توجه کن اول اخلاق بعد پول

نه اینجا اینجوری نیست رسمی بشه دیگه تمومه  و حرف زدن و ایناهم نمیشه فقط یه بار شاید اونم اخرای ...

ای بابا سخت شد که، الان دیگه همه چند جلسه میرن بیرون صحبت میکنن 

نمیشه کسی نفهمه ؟ یواشکی برین بیرون  مامان تو باشه باهاتون یا مامان اون.

اگه راضی نشدن به نظرم بی خیال بشی بهتره ، حداقل میتونی بعدا با یه آدم روشنفکرتر آشنا بشی و ازدواج کنی

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره