2777
2789

واقعا خانوما توروخدا راهنماییم کنین سوالم اینه مگر غیر اینه که طبیعی کلا ب عهده مادره و عذاب هر چی می‌کشی خودت تنهایی دیگ چ فرقی می‌کنه یکی نازت کنه تو اون شرایط ک داری جر میخوری یا خودت باشی اصلا چ کار میکنن مگ تو خصوصی ؟ بعدشم من از دکتره پرسیدم زایمان بدون درد می‌خوام گفت اگر اونو بزنیم روند زایمانت طولانی میشه و فلان ، پس ب چ دردی میخوره اگ قراره شکنجه شم همونجا میرم 

توروخدا ج بدین ، کسیو ندارم بپرسم از اونطرفم دکترام از دماغ فیل افتادن انگار ی ج کوتاه آره ن آره فلان ، بابا چ مرگته خب ج بده دیگ کامل نمیگم ک بشین بام دردودل کن این سوالامو من باید از کی بپرسم

بیشتر بحث رسیدگی هاشه و امکاناتش قاعدتا خصوصی بهتره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

محبت و دلگرمی توو هر شرایطی لازمه

و چیزایی ک از بیمارستانای دولتی شنیدم وحشتناکه 

بجز کسایی ک فقط تو این سایت برای تبلیغ میگن خیلی خووبه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو خصوصی لااقل ماما ولت نمیکنه بره بگه شیفتم تموم شدراهت میبرن و ورزش میدن بهت.صدای جیغ و داد بقیه رو نداری.تو اتاق درد تعدادکمتری هستن موقع زایمان .اینترن ها نمیان هی معاینه ت کنن تا یاد بگیرن و..

تو خصوصی اتاق شخصی داری 

هزار نفر نمیان معاینه ات کنن

همه از زن و مرد و محرم نامحرم سرشون نمیکنن تو اتاقت

برخوردشون بهتره بهت فرصت بیشتری میدن نمیگن زود باش زور بزن و...

هر چی بخوای به حرفت گوش میدن

زن داداش من دوماه پیش خصوصی سزارین داشت ۳۵ ملیونم هزینش شد والا هیچ فرقی با زایمان تو بیمارستان دولتی نداشته نه با نخ طلا دوخته شده نه کسی نازشو کشیده فقط رفت خصوصی که پزشو بده😁

نمیدونم ولی احتمالا برخورد با مادر بهتره

چون خیلی شنیدم بد رفتاری دارن اغلب

حتی میزدن در پشت مادره

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

خصوصی رسیدگی بیشتره 

من شده طلامو میفروشم میرم خصوصی 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
زن داداش من دوماه پیش خصوصی سزارین داشت ۳۵ ملیونم هزینش شد والا هیچ فرقی با زایمان تو بیمارستان دولت ...

جاری من سزارین کرده دو روز پیش ۱۲میلیون داده یعنی دولتی سرارین کرده ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
جاری من سزارین کرده دو روز پیش ۱۲میلیون داده یعنی دولتی سرارین کرده ؟

اره خصوصی بیشتر از ۲۰ میشه تازه من اول سال پرسیدم 

ولی خب دولتی سزارین اختیاری نمیکنن که 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
اره خصوصی بیشتر از ۲۰ میشه تازه من اول سال پرسیدم  ولی خب دولتی سزارین اختیاری نمیکنن که

طبیعی چقدر میشه تو خصوصی یا دولتی ؟

محبت و دلگرمی توو هر شرایطی لازمه و چیزایی ک از بیمارستانای دولتی شنیدم وحشتناکه  بجز کسایی ک ...

من بیمارستان یاس سزارین داشتم خداشاهده از پرستارا تا کمک بهیار و نظافتیا و هممممه خیلی خوش برخورد رسیدگیشونم عالی بود مدام بالا سرمون میومدن هم مادر هم نوزادو بررسی میکردن . یه پرستاری بود خانم طباطبایی ماه بود ماه خداسلامتی بهش بده

آره درست میگن 

زایمان بی درد باعث کند شدن روند زایمان میشه

من چون کلاس زایمان میرفتم ماما گفتن

و هم اینکه تخت بغلیم از زایمان بی درد استفاده کرد

روند زایمانش کندتر شده بود

ومادر شدن زیباترین اتفاق  زندگیم شد💚💚