2777
2789
عنوان

اونایی ک دوسین استفاده کردن بیان

476 بازدید | 16 پست

سلام خوبید 

بچه ها من 13ماهه واسه بارداری اقدام کردم 

اما نتیجه نگرفتم، سونوگرافی و ازمایشامم خوب بودن 

..خاستم ببینم کسی بوده ک دوسین یا خرما سیاهدونه استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باش

روششو و زمانشو بگید لطفا

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله

من یه ماه خوردم هم خودم هم شوهرم تاثیر نداشت 

دو ماه بعدش باردار شدم 

مشکلتون چیه ؟

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسین واسه گرم کردن رحمه و اکثرن کسایی استفاده میکنن که تنبلی هم داشته باشند

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
من یه ماه خوردم هم خودم هم شوهرم تاثیر نداشت  دو ماه بعدش باردار شدم  مشکلتون چیه ؟

مبارک باشه 

ی سال اقدام کردم حامله نشدم مشکل هم ندارم 

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله

منم ۶ ماهه اقدامم ..این ماه اینو استفاده کردم زیر شکممو ماساژ میدم هرشب قرص ویتاگنوس میخورم 

البته تنبلی دارم 🥺

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
منم ۶ ماهه اقدامم ..این ماه اینو استفاده کردم زیر شکممو ماساژ میدم هرشب قرص ویتاگنوس میخورم  ا ...

ن گلم  من ندارم 

تاپیک زری بخون 

من یه ماه خوردم هم خودم هم شوهرم تاثیر نداشت  دو ماه بعدش باردار شدم  مشکلتون چیه ؟

داروی خاصی مصرف کردی گلم؟

ن گلم  من ندارم  تاپیک زری بخون

خب خداروشکر‌‌‌... شوهرت ازمایش اسپرم داده؟

ناشتا سیاه دونه رو زیر دندونت له کن بعد یه قاشق مربا خوری عسل بخور همین  ولی شنیدم فقط توی دور ...

من ماه پیش استفاده کردم اما پریود شدم 

مبارک باشه  ی سال اقدام کردم حامله نشدم مشکل هم ندارم

کدوم شهرین؟ 

من از ائمه حاجت گرفتم 

رفتیم حرم حضرت معصومه زیارت 

هفته بعدش خواب دیدم هم من هم شوهرم که تو حرمیم 

دو هفته بعدش فهمیدم باردارم 

شوهرت هم آزمایش داده ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ن نداده  یعنی نمیره بده

خب حتما باید بره یوقت با خوردن یه مکمل ساده مشکلتون رفع بشه...منم چن روز پیش شوهرمو بزور فرستادمش رفت.. باید بفهمی مشکل از کجاست الکی اقدام نکنی و هی ناامید برگردی

ن نداده  یعنی نمیره بده

من ماه دوم اقدام دکتر برای شوهرم از اسپرم نوشت 

ولی ماه چهارم بزور من رفت آزمایش داد 

که دیدم بلههههه تحرکش کمه 

یه دوره دارو خورد رفع شد 

حتما حتما بفرستش آزمایش بده 

مشکل همونه که باردار نمیشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40