2777
2789
عنوان

مستاجر بد ذات

754 بازدید | 42 پست

مستاجر خونمونو خالی نمیکنه ۲۷ برج پنج هم قراردادش تمام شده ازون موقعس همش میگه وقت بدید خونه پیدا کنم الان نزدیک ب یک ماه شده دوماه قبل اینکه قراردادش تمام بشه هم بهش گفتیم ک ب فکر خونه باش ک ما خونه مونو لازم داریم 

الان ما وسایلامونو حمع کردیم اماده ک بریم تو خونمون ولی این اقا حتی هنوز وسایلاشم جمع نکرده حالا ی سوال داشتم

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل

با وجود این اقا ک تو خونه هس منم میتونم وسایلامو بردارم ببرم تو خونه 

بلد این اقای مستاجر میتونه ازم شاکی بشه؟

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکم تخلیه باید بگیری وسیله ببری هزار تا داستان پیش میاد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

با وجود این اقا ک تو خونه هس منم میتونم وسایلامو بردارم ببرم تو خونه  بلد این اقای مستاجر میتو ...

نه نمی تونه شاکی باشه چون قراردادش تموم شده 

در واقع اون مجرم هست

اگه قرارداد داشته باشید میتونید برین همون بنگاه وازشون بخواین بهش بگن

قرارداد ۲۷ ام تموم شده

نمیتونی وارد خونه بشی بالاخره حریم شخصی اون خانواده ست، برو یه حکم تخلیه خونه بگیر بهش بگو یه هفته فرصت داری خونه رو خالی کنی وگرنه حکم رو میبرم با مامور میام

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

نه نمی تونه شاکی باشه چون قراردادش تموم شده  در واقع اون مجرم هست

حتی اگ من با وجود اون وسابلامو ببرم تو خونه

شما برو اظهار نامه پر و شکایت کن

جز شکایت یا با حرف راضی کردن ایشون متاسفانه هیچ کاری نمیتونی انجام بدی

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
صابخونه همیشه دست بالا رو داره میتونی حکم تخلیشو بگیری اگه هم به خونه ضربه زد میتونی از پول پیشش کم ...

خونه از بابامه 

دراین صورت باید برم ک بهم وکالت اداری بده و یک ماه کارای حکم تخلیه طول مبکشه

حتی اگ من با وجود اون وسابلامو ببرم تو خونه

اصلااینکارو نکن میتونه ازت شاکی بشه 

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت